Cotă de 10.00 pentru orice pariu pe marile ligi în weekendul 5-6 mai!

Chelsea vs Liverpool, Chievo vs Crotone, St. Etienne vs Bordeaux sau CFR Cluj vs CS U Craiova sunt printre cele mai interesante meciuri ale weekend-ului 5 mai - 6 mai, însă pariorii au la dispoziție o ofertă foarte bogată în acest interval. Sunt multe alte confruntări din care se poate face profit în cele mai importante cinci ligi din Europa (Premier League, Ligue 1, Serie A, Bundesliga, LaLiga), dar și în Liga I din România. Un pont: atenție la meciurile în care echipe cu motivație întâlnesc adversari care nu mai au griji în finalul de sezon! La această casă de pariuri online poți paria pe orice meci din competițiile enumerate, la o cotă mărită de 10.00, cu condițiile ca evenimentul să aibă loc în zilele de 5 mai sau 6 mai și să deschizi un cont acum prin link-urile speciale din acest articol! Atenție: dacă pariul este pierzător, vei primi înapoi dublul mizei!

Deschide cont acum și pariază pe orice meci din marile ligi și pe Liga I
Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

CUM PROFIT DE PE URMA ACESTEI OFERTE?

  1. Deschide un cont nou la această casă de pariuri utilizând codul promoțional „COTA10
  2. Pariază în weekendul 5 mai - 6 mai PRE-LIVE sau LIVE, pe orice meci din ANGLIA: Premier League, FRANŢA: Ligue 1, GERMANIA: Bundesliga, ITALIA: Serie A, SPANIA: LaLiga, ROMÂNIA: Liga I. 50RON din miză vor fi multiplicați cu 10.
  3. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 72 de ore conform unuia dintre cele două scenarii de mai jos:

Scenariul 1 - Pariul este câștigător

Dacă pariul este câștigător, atunci vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a fi transformate în bani reali.

Exemplu: Ai pariat 50RON pe victoria lui Dinamo la Mediaș (6 mai, ora 18:30), la o cotă reală de 2.30. Dacă pariul este câștigător primești ca fonduri reale suma de 115RON, și ca fonduri EXTRA 385RON (50 * 10 - 115). Vei avea de rulat suma de 1,540 RON înainte de a putea solicita o retragere.

Scenariul 2 - Pariul este pierzător

În cazul în care pariul este necâștigător, vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de fonduri extra, iar această sumă trebuie rulată de 6 ori (6x) pe cote de minim 1.60 înainte de a putea solicita o retragere. 

Exemplu: Ai pariat 50RON, dar pariul a fost necâștigător. Primești 100RON și ai de rulat 600RON.

Ce trebuie să mai știu?

  • Oferta este destinată doar clienților noi care nu au un cont la agenția recomandată. Deschide cont acum!
  • Dacă pariul este anulat sau meciul nu se dispută, jucătorul poate beneficia de o nouă cotă de 10 sau de un bonus de 100%
  • Jucătorii care iau parte la această promoție nu vor mai putea participa la alte promoții de bun venit oferite de aceeași casă de pariuri.
  • Jucătorii care efectuează un depozit pin Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
  • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
  • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.

Deschide cont acum și pariază pe orice meci din marile ligi și pe Liga I
Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!