Cotă 9.00 pentru victorie FCSB contra Viitorului

FCSB trebuie să câștige meciul de la Ovidiu (21 aprilie, ora 20:45) pentru a-și consolida poziția de lider în clasamentul Ligii I. Echipa antrenată de Nicolae Dică trece printr-o perioadă foarte bună și poate profita de momentul mai slab al Viitorului, echipă care a pierdut în etapa precedentă, acasă, în fața lui CFR Cluj (1-2). În mod normal, cota pentru semnul „2” este 1.55, dar această casă de pariuri online oferă o cotă mărită de 9.00. Ca să câștigi mai mulți bani, trebuie doar să îți deschizi un cont acum prin intermediul link-urilor din acest articol.

Deschide cont și pariază pe victoria lui FCSB la o cotă mărită de 9.00!

Cum pot beneficia de cota specială?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional „ZFBNCH” 
  3. Plasează un pariu pe victoria lui FCSB contra Viitorului în meciul de sâmbătă, 21 aprilie 2018, ora 20:45.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă FCSB câștigă, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat pe 50RON, iar „roș-albaștrii” câștigă. Primești înapoi cei 50RON ca fonduri reale și încasezi alți 400RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 400RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Ce trebuie să mai știu despre promoție?

  • Pariul trebuie să fie single pre-meci.
  • Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa „Rezultat final”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 9.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria lui FCSB și doar pentru o miză maximă de 50RON.  
  • Doar clienții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită.

Deschide cont și pariază pe victoria lui FCSB la o cotă mărită de 9.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi