Cotă 9.00 pentru o victorie a Barcelonei cu Juventus!

Fără îndoială cel mai interesant meci al etapei a 5-a din grupele Ligii Campionilor este cel de miercuri dintre Juventus și Barcelona (ora 21:45). În tur catalanii s-au impus la scor de  neprezentare, însă acum îi așteaptă o partidă ceva mai grea ținând cont că joacă în deplasare. Dar dacă ești de părere că Messi & co. se vor impune din nou, atunci poți paria pe victoria acestora la o cotă mărită de 9.00! Oferta este disponibilă doar pentru pariorii care încă nu au cont la această agenție de pariuri sportive online, dar se înregistrează acum prin intermediul link-urilor noastre speciale.

Deschide cont și pariază pe victoria Barcelonei cu Juventus la o cotă mărită de 9.00!

 

CUM POT PARIA PE VICTORIA CATALANILOR LA O COTĂ DE 9.00?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional ”ZFBN80” 
  3. Plasează un pariu pe victoria Barcelonei în deplasarea cu Juventus de miercuri 22 noiembrie 2017, ora 21:45.
  • Pariul trebuie să fie single pre-meci de tipul Câștigător meci - 1x2. 
  • Pariul trebuie plasat pe platforma Sportsbook (pariuri sportive). Pariurile plasate pe platforma de betting exchange nu se califică pentru această ofertă!
  • Pe site va fi afișată cota obișnuită, dar pariul va fi calculat conform cotei mărite de 9.00.
  • Această cotă este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe acest meci, și doar pentru o miză maximă de 50RON
  • Doar clienții noi care se înregistrează prin intermediul link-urilor noastre speciale pot profita de pe urma ofertei! Deschide cont acum!

 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă Barcelona se impune, atunci vei primi ca fonduri CASH câștigul calculat conform cotelor obișnuite, iar restul sumei este creditată sub formă de fonduri extra. Acestea trebuiesc rulate o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Ia în considerare faptul că în cazul pariurilor câștigătoare vei păstra doar profitul, nu și miza! Sumele câștigate nu sunt supuse vreunor condiții suplimentare de rulaj, deci pot fi retrase.

Exemplu: Ai pariat 50RON pe victoria Barcelonei la o cotă obișnuită de 2.45, iar aceasta câștigă. Primești ca fonduri reale 122.5RON (50 * 2.45), iar restul de 327.5RON (50 * 9 - 122.5) sunt creditați sub formă de fonduri extra. Plasezi pariuri în valoare totală de 327.5RON, iar profitul obținut din urma pariurilor câștigătoare este transferat automat în balanța principală și poate fi retras în orice moment. 

Deschide cont și pariază pe victoria Barcelonei cu Juventus la o cotă mărită de 9.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi