Cota 8.00 un succes al lui FC Barcelona în meciul cu Real Sociedad

FC Barcelona încheie sezonul din LaLiga în fața propriilor suporteri, cu un meci în compania lui Real Sociedad (20 mai, ora 21:45). Este de la sine înțeles că ceremonia decernării titlului de campioană trebuie însoțită de un triumf, care ar fi al 16-lea al catalanilor pe teren propriu, în campionat. Bascii au fost „mielușei” în deplasare în acest sezon: Sociedad ocupă abia locul al 15-lea într-un clasament al partidelor jucate pe teren străin, cu 4 victorii, 4 egaluri și 10 înfrângeri, golaveraj 19-29. Cota normală pentru victoria gazdelor este 1.22, dar această casă de pariuri online oferă o cotă mărită de 8.00 pentru un pariu pe semnul „1”. Ca să beneficiezi de promoție, tot ce trebuie să faci este să îți deschizi cont acum prin intermediul link-urilor din acest articol. 

Deschide cont și pariază pe victoria lui FC Barcelona la o cotă mărită de 8.00!

Cum pot beneficia de cota specială?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional „ZFBNDK” 
  3. Plasează un pariu simplu pe victoria lui FC Barcelona contra lui Real Sociedad în meciul de duminică, 20 mai, ora 21:45.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 50 RON pe victoria catalanilor, iar echipa gazdă se impune. Primești înapoi cei 50 RON ca fonduri reale și încasezi alți 350 RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 350 RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Ce trebuie să mai știu despre promoție?

  • Pariul trebuie să fie single.
  • Pariul tău trebuie să fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa Rezultat Final. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 8.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria lui FC Barcelona și doar pentru o miză maximă de 50 RON.
  • Doar clienții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită.

Deschide cont și pariază pe victoria lui FC Barcelona la o cotă mărită de 8.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi