Cota 8.00 pentru victorie Liverpool împotriva lui AS Roma

„Anfield Road” găzduiește pe 24 aprilie (ora 21:45) un meci de gală din semifinalele Ligii Campionilor. Partida dintre Liverpool și AS Roma este cel puțin la fel de atractivă precum cea dintre Bayern Munchen și Real Madrid. „Cormoranii” sunt foarte puternici pe teren propriu, având o cotă normală pentru victorie de 1.53. Această casă de pariuri online oferă, însă, o cotă mărită de 8.00 pentru un succes al echipei antrenate de Jurgen Klopp. Pentru a beneficia de promoție, tot ce trebuie să faci este îți deschizi un cont acum prin intermediul link-urilor din acest articol.

Deschide cont și pariază pe victoria lui Liverpool la o cotă mărită de 8.00!

Cum pot beneficia de cota specială?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional „ZFBNCL” 
  3. Plasează un pariu pe victoria lui Liverpool contra lui AS Roma în meciul de marți, 24 aprilie 2018, ora 21:45.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă Liverpool câștigă, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 50RON, iar gazdele câștigă. Primești înapoi cei 50RON ca fonduri reale și încasezi alți 350RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 350RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Ce trebuie să mai știu despre promoție?

  • Pariul trebuie să fie single pre-meci.
  • Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa „Rezultat final”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 8.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria lui Liverpool și doar pentru o miză maximă de 50RON.  
  • Doar clienții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită.

Deschide cont și pariază pe victoria lui Liverpool la o cotă mărită de 8.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi