Cotă 8.00 victorie Poli, 6.00 victorie UTA, sau dublul mizei înapoi pentru pariurile pierzătoare!

Ofertă de nerefuzat pentru pariorii care nu au încă cont la Netbet! Pariază pe câștigătoarea meciului Poli Timișoara vs UTA Arad (are loc duminică 21 mai ora 19:00) și vei beneficia de o cotă de 8.00 pentru victoria celor de la Poli sau o cotă de 6.00 pentru victoria ”Bătrânei Doamne”! Mai mult decât atât, dacă pariul este unul pierzător, vei primi înapoi dublul mizei!

DESCHIDE CONT ȘI PARIAZĂ PE POLI TIMIȘOARA VS UTA ARAD!

CUM PROFIT DE PE URMA ACESTEI OFERTE?

  1. Deschide un cont nou la Netbet utilizând codul promoțional ”COTAS
  2. Pariază pe victoria uneia dintre cele două echipe la cota actuală afișată pe site. O miză maximă de 40RON este luată în considerare pentru această promoție.
  3. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 48 de ore conform unuia dintre cele două scenarii de mai jos:


Scenariul 1 - Echipa aleasă de tine câștigă

Dacă pariul este câștigător, atunci vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuie rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a fi transformate în bani reali.

Exemplu 1: ai pariat 40RON pe victoria Timișoarei la o cotă reală de 6.00. Dacă aceasta câștigă, primești ca fonduri reale suma de 240RON,și încă 80RON ca fonduri EXTRA. Vei avea de rulat 320RON înainte de a putea retrage câștigurile suplimentare. 

Exemplu 2:  ai pariat 40RON pe victoria celor de la UTA la o cotă reală de 1.40. Dacă aceasta câștigă, primești ca fonduri reale suma de 56RON,și ca fonduri extra suma de 184RON. Vei avea de rulat 736RON. 


Scenariul 2 - pariul tău este necâștigător

În cazul în care pariul este necâștigător, vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de bonus, iar acest bonus trebuie rulat de 6 ori pe cote de minim 1.60+ înainte de a putea solicita o retragere. 

Exemplu: Ai pariat 40RON, dar pariul a fost necâștigător. Primești sub formă de bonus 80RON și ai de rulat 480RON.
 

Ce trebuie să mai știu?

  • Promoția este destinată doar clienților noi care nu au un cont la Netbet. Deschide cont acum! 
  • Pariul de calificare trebuie plasat pe victoria uneia dintre cele două echipe (1x2).
  • Jucătorii care iau parte la această promoție nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit (cum ar fi Pachetul de bun venit de 1500Ron).
  • Jucătorii care efectuează un depozit prin portofelele electronice Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
  • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
  • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.

DESCHIDE CONT ȘI PARIAZĂ PE POLI TIMIȘOARA VS UTA ARAD!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi