Cotă de 8.00 pentru o victorie a lui Manchester United cu Southampton!

Sâmbătă, 30 decembrie 2017, cu începere de la ora 19:30 Old Trafford găzduiește partida dintre Manchester United și Southampton. ”Diavolii roșii” pornesc ca mari favoriți cu o cotă de doar 1.28 pentru un eventual succes, dar tu poți plasa același pariu la o cotă mărită de 8.00 dacă urmezi indicațiile de mai jos. Oferta este valabilă doar pentru pariorii care încă nu au cont la această casă de pariuri online și se înregistrează acum prin intermediul link-urilor din articol.

Deschide cont și pariază pe victoria lui Manchester United cu Southampton la o cotă mărită de 8.00!

 

CUM POT PARIA PE VICTORIE UNITED LA O COTĂ DE 8.00?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional ”ZFBNAA” 
  3. Plasează un pariu pe victoria ”diavolilor” de la Manchester United cu Southampton de sâmbătă 30 decembrie 2017, ora 19:30.
  • Pariul trebuie să fie single pre-meci de tipul Câștigător meci - 1x2. 
  • Pariul trebuie jucat pe platforma Sportsbook (pariuri sportive). Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 8.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe meciul Manchester United vs Southampton, și doar pentru o miză maximă de 25 RON. 
  • Doar clientții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită. 

 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă Manchester United se impune, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat pe 25RON, iar gazdele câștigă. Primești înapoi cei 25RON ca fonduri reale, și încasezi alți 175RON ca fonduri suplimentare. Ai de efectuat un rulaj de doar 175RON pe cote de 1.20+ înainte să poți scoate banii. Foarte simplu, nu?

Deschide cont și pariază pe victoria lui Manchester United cu Southampton la o cotă mărită de 8.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!