Cotă 8.00 Real Madrid sau cotă 12.00 Barcelona - tu ce alegi?

Sâmbătă 23 decembrie 2017, cu înceepre de la ora 14:00, avem primul El Clasico al sezonului 2017 - 2018, Real Madrid primind vizita Barcelonei într-o partidă ce contează pentru etapa a 17-a din Spania La Liga. Cu ocazia celui mai important derby de pe planetă, vreau să îți prezint o promoție oferită de această casă de pariuri online prin care poți beneficia de o cotă de 8.00 pentru o victorie a ”galacticilor”, sau 12.00 pentru un succes al ”extratereștrilor”. Tu ce alegi?

Deschide cont utilizând codul ”ZFBN98” și pariază pe ”El Clasico”

Cotă 8.00 Real Madrid sau Cotă 12.00 Barcelona

 

CUM BENEFICIEZ DE COTELE SPECIALE PE EL CLASICO?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând codul promoțional ”ZFBN98
  3. Plasează un pariu pre-meci de tipul 1X2 pe meciul Real Madrid vs Barcelona de sâmbătă 23 decembrie 2017, ora 14:00. Pariul trebuie plasat pe victorie Real Madrid sau victorie Barcelona.

 

Termeni și condiții:

  • Pariul trebuie să fie single, pre-meci de tipul Rezultat final – Real Madrid sau Rezultat final - Barcelona.
  • Pariul trebuie jucat prin intermediul platformei Sportsbook (pariuri sportive). Pariurile plasate pe platforma Betting Exchange nu sunt valabile pentru această ofertă.
  • Pe site vor fi afișată cotele obișnuite, dar pariul tău va fi calculat conform coelor mărite : 8.00 Real Madrid sau 12.00 Barcelona.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe Real Madrid vs Barcelona și doar pentru o miză maximă de 50RON.
  • Oferta este destinată doar clienților noi!

 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul tău este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul obținut în urma pariului va fi creditat sub formă de fonduri suplimentare. Acea sumă va trebui rulată o singură dată (1x) pe cote de minim 1.20 (pariu single, minim 1.20 sau pariu multiplu, cu cel puțin o selecție cu cotă mai mare sau egală cu 1.20) în decurs de maxim 30 zile. Din urma pariurilor plasate din fonduri suplimentare cu scopul îndeplinirii condițiilor de rulaj vei păstra doar profitul, nu și miza!

Exemplu: Pariezi 50 RON pe victoria Barcelonei, iar aceasta câștigă. Primești înapoi miza de 50 RON și încasezi alți 550 RON ca fonduri EXTRA. Trebuie să joci pariuri în valoare de minim 550 RON pe cote de 1.20 sau mai mari înainte de a putea solicita o retragere.

Deschide cont utilizând codul ”ZFBN98” și pariază pe ”El Clasico”

Cotă 8.00 Real Madrid sau Cotă 12.00 Barcelona

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!