Cota 70.00 pentru un pariu multiplu pe victoriile lui Bayern, Real Madrid și Man United

Granzii Europei sunt favoriți să câștige meciurile din etapa a 2-a a grupelor Ligii Campionilor. Pe 2 octombrie, de la ora 22:00, au loc confruntările Bayern Munchen vs Ajax Amsterdam, ȚSKA Moscova vs Real Madrid și Manchester United vs Valencia. Atenție: această agenție de pariuri sportive online oferă o cotă specială de 70.00, în locul celei normale de 2.36, pentru un bilet multiplu în care pariezi pe victoriile Bayern, Real Madrid și Man United. Pentru a beneficia de ofertă, trebuie doar să îți deschizi cont prin link-urile de mai jos.

Deschide cont și pariază pe victoriile lui Bayern, Real Madrid și Man United la o cotă mărită de 70.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNFX” 
 3. Plasează un pariu multiplu, cu miza maximă 5RON, pe victoriile lui Bayern, Real Madrid și Man United, în meciurile de marți, 2 octombrie, ora 22:00, în Liga Campionilor.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoriile favoritelor în meciurile amintite, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5 RON ca fonduri reale și încasezi alți 345 RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 345 RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Termeni și condiții ofertă cote mărite Liga Campionilor

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe victoria echipelor indicate. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului vor fi afișate cotele normale, dar pariul va fi calculat conform cotei finale speciale de 70.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat victoriile lui Bayern, Real Madrid și Man United în Bayern Munchen vs Ajax Amsterdam, ȚSKA Moscova vs Real Madrid și Manchester United vs Valencia și doar pentru o miză maximă de 5 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal. 
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe victoriile lui Bayern, Real Madrid și Man United la o cotă mărită de 70.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!