Cotă 7.00 pentru o victorie a FCSB-ului cu Concordia Chiajna!

După ce a câștigat deplasarea cu Viktoria Plzen, scor 4:1, pe cei de la FCSB îi așteaptă o partidă abordabilă duminică la ora 21:00 pe terenul Concordiei din Chiajna. Echipa lui Dică pornește ca mare favorită cu o cotă de 1.57 pentru o eventuală victorie, dar ce ar fi dacă ți-aș spune că poți beneficia de o cotă mărită de 7.00 pentru același pariu? Da, este posibil la această casă de pariuri online! Și nu te gândi că sunt cine știe ce termeni ascunși; dacă vei citi în continuare vei vedea că condițiile atașate sunt mai mult decât lejere. Dar ia totuși în considerare faptul că oferta este destinată doar clienților noi care nu au deja un cont.

DESCHIDE CONT ȘI PARIAZĂ PE VICTORIE FCSB LA O COTĂ MĂRITĂ DE 7.00!

 

CUM POT BENEFICIA DE COTA MĂRITĂ?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional ”ZFBN32” 
  3. Plasează un pariu pe victoria FCSB-ului în partida cu Concordia Chiajna de duminică 6 august 2017, oar 21:00
  • Pariul trebuie să fie single pre-meci de tipul Câștigător meci - 1x2. 
  • Pariul trebuie jucat pe platforma Sportsbook (pariuri sportive). Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul agenției va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 7.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe meciul Concordia Chiajna vs FCSB, și doar pentru o miză maximă de 50RON. 
  • Doar clientții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită. 

 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă FCSB se impune, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Deci nici cei mai pretențioși pariori nu se pot plânge de această condiție.

Exemplu: Ai pariat pe 50RON iar oaspeții câștigă. Primești înapoi cei 50RON ca fonduri reale, și încasezi alți 300RON ca fonduri suplimentare. Ai de efectuat un rulaj de doar 300RON pe cote de 1.20+ înainte să poți scoate banii. Destul de tare, nu?

DESCHIDE CONT ȘI PARIAZĂ PE VICTORIE FCSB LA O COTĂ MĂRITĂ DE 7.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi