Cotă de 7.00 pentru o victorie a Viitorului cu Voluntari în Supercupa României!

Nici nu s-a încheiat bine sezonul 2016 / 2017 din Liga 1, că noul sezon competițional deja începe în acest weekend cu Supercupa României dintre Viitorul Constanța și FC Voluntari. Partida are loc duminică la ora 21:00 pe Stadionul Municipal din Botoșani, iar echipa campioană pornește ca favorită conform caselor de pariuri cu o cotă de doar 1.70 pentru un succes încă din timpul regulamentar.

Însă această casă de pariuri online vine cu o promoție foarte tare prin care poți beneficia de o cotă mărită de 7.00 pentru o victorie a Viitorului! Singura fază e că oferta este disponibilă doar pentru clienții noi, nu și pentru cei actuali. Dar, dacă nu ești deja client, aceasta este o oportunitate excelentă pentru a îți mări rapid banca!

DESCHIDE CONT ȘI PARIAZĂ PE VICTORIA VIITORULUI LA O COTĂ MĂRITĂ DE 7.00!

 

CUM POT LUA PARTE LA ACEASTĂ PROMOȚIE?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional ”ZFBN25” 
  3. Plasează un pariu pe victoria Viitorului în partida cu Voluntari de duminică 9 iulie, ora 21:00.
  • Pariul trebuie să fie single pre-meci de tipul Câștigător meci - 1x2. Deci trebuie să pariezi pe rezultatul din primele 90 de minute de joc!
  • Pariul trebuie plasat pe platforma de pariuri sportive (Sportsbook). Pariurile jucate pe platforma de pariuri în contrapartidă (betting exchange) nu se califică pentru această promoție!
  • Pe site-ul casei de pariuri va fi afișată cota obișnuită de 1.70 (sau cât este ea în momentul în care pariezi), dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 7.00.
  • Această cotă promoțională este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe Supercupa dintre Viitorul și Voluntari, și doar pentru o miză maximă de 50RON. 
  • Doar clientții noi pot beneficia de pe urma promoției!

 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă Viitorul câștigă în primele 90 de minute, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară de bani va trebui rulată o singură dată (deci un rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Deci oricât de cârcotaș ai fi, nu te poți plânge de condiții așa lejere!

Exemplu: Ai mizat 50RON, iar echipa campioană câștigă în timpul regulamentar. Primești înapoi cei 50RON ca fonduri reale, și încasezi alți 300RON ca fonduri suplimentare. Ai de efectuat un rulaj de doar 300RON pe cote de minim 1.20 înainte să poți solicita o retragere. Destul de tare, nu?

Deschide cont și pariază pe victoria Viitorului la o cotă mărită de 7.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!