Cotă 7.00 pentru victorii ale României și Angliei în partidele cu Chile, respectiv Franța!

Marți 13 iunie ne așteaptă câteva amicale foarte interesante, printre care România vs Chile de la ora 21:00, și Franța vs Anglia de la ora 22:00. Cu această ocazie Netbet (D.ONJN 1279 /29.06.2016) vine cu o ofertă valabilă atât pentru clienții noi cât și pentru cei actuali prin care oferă cote mărite pentru victorii ale României, respectiv Angliei!

PARIAZĂ PE VICTORIA ROMÂNIEI ȘI / SAU CEA A ANGLIEI

BENEFICIEZI DE COTĂ MĂRITĂ DE 7.00!


CUM PROFIT DE PE URMA OFERTEI?

  1. Accesează contul tău Netbet. Dacă nu ești deja client, deschide cont acum!
  2. Accesează Promoții - ”COTA 7 România și Anglia” și apasă butonul ”Înscriere”.
  3. Plasează un pariu pre-meci single de tipul 1x2 pe o miză de minim 50RON pe victoria României și / sau a Angliei. Deci poți paria câte 50RON pe fiecare, sau doar pe una, la alegere. Vei beneficia de cotă 7.00 pentru fiecare pariu. Dacă un pariu este câștigător, atunci primești ca fonduri normale câștigurile calculate la cota obișnuită, iar diferența până la cotă 7.00 este creditată sub formă de bonus. Bonusul va fi creditat în maxim 48 de ore și trebuie rulat de 6 ori pe cote de minim 1.60 în termen de maxim 7 zile. Poți încasa un bonus maxim de 250RON.

Exemplu: pariezi 50RON pe victoria României la o cotă normală de 4.00. Dacă aceasta se impune primești 200RON ca fonduri normale și 150RON ca fonduri bonus. Vei  avea de rulat 900RON înainte să poți solicita o retragere. 

PARIAZĂ PE VICTORIA ROMÂNIEI ȘI / SAU CEA A ANGLIEI

BENEFICIEZI DE COTĂ MĂRITĂ DE 7.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi