Cota 7 pentru 2 solist în meciul Viitorul - Steaua!

viitorul-steaua-promotie-betfair.jpg

Unul dintre derby-urile celei de-a doua etape din Liga 1 va avea loc duminică de la ora 20:30 la Constanţa, pe stadionul din Ovidiu. Până acum disputele dintre Viitorul şi Steaua s-au încheiat cu victoria bucureştenilor, excepţie făcând doar acea "omenie" din mai 2013.

De aceea ce-ţi voi prezenta în continuare sună foarte bine. Dacă nu ai cont la această casă de pariuri şi deschizi unul folosind codul promoţional ZSKM07 vei putea paria pe victoria Stelei la o cotă de 7. Da, ai citit bine, nu-i nicio greşeală: câştigă Steaua şi vei câştiga şi tu de şapte ori suma investită.

Miza maximă acceptată este de 10 euro. Va trebui să pariezi până la 10 euro pe cota normală avută de victoria Stelei în oferta Sportsbook a casei de pariuri. În cazul în care pariul tău va fi câştigător iniţial contul îţi va fi creditat cu câştigul normal: miza x cota.

Acum Steaua are cota 1.7 pentru victorie la Ovidiu. Asta înseamnă că dacă mizezi 10 euro primi întâi 17 euro după care alţi 53 de euro vor fi creditaţi în balanţa bonus. Bineînţeles, vorbim de cazul în care Steaua se va impune!

Până luni seară diferenţa îţi va fi creditată în cont sub formă de bonus. Ulterior va trebui să pariezi bonusul doar o singură dată pe un bilet care să conţină cel puţin o cotă de minim 1.50. Să fiu sincer n-am găsit în altă parte condiţii mai uşoare de rulaj pentru un bonus.

Uitam să precizez că dacă Steaua nu va învinge tu nu vei pierde nimic, deoarece suma de până la 10 euro îţi va fi rambursată ca şi bonus!

Pariază acum la o cotă de 7 pe FC Steaua Bucureşti!

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!