Cotă 7.00 pentru o victorie a FCSB-ului cu Astra Giurgiu!

Unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei a 19-a din România Liga 1 este cel dintre Astra Giurgiu și FCSB. Partida are loc pe Stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu duminică 26 noiembrie 2017 cu începere de la ora 20:45. Deși FCSB are o cotă de 1.95 pentru un eventual succes, tu poți paria pe victoria ”roș-albaștrilor” la o cotă mărită de 7.00! Trebuie doar să nu ai deja cont la această casă de pariuri online, și să urmezi indicațiile de mai jos!

Deschide cont și pariază pe victoria FCSB-ului cu Astra Giurgiu la o cotă mărită de 7.00!

 

CUM POT PARIA PE VICTORIE FCSB LA O COTĂ DE 7.00?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional ”ZFBN82” 
  3. Plasează un pariu pe victoria FCSB-ului în deplasarea cu Astra Giurgiu de duminică 26 noiembrie 2017, oar 20:45.
  • Pariul trebuie să fie single pre-meci de tipul Câștigător meci - 1x2. 
  • Pariul trebuie jucat pe platforma Sportsbook (pariuri sportive). Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 7.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe meciul Astra Giurgiu vs FCSB, și doar pentru o miză maximă de 50RON. 
  • Doar clientții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită. 

 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă FCSB se impune, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat pe 50RON iar oaspeții câștigă. Primești înapoi cei 50RON ca fonduri reale, și încasezi alți 300RON ca fonduri suplimentare. Ai de efectuat un rulaj de doar 300RON pe cote de 1.20+ înainte să poți scoate banii. 

Deschide cont și pariază pe victoria FCSB-ului cu Astra Giurgiu la o cotă mărită de 7.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!