Cotă 60.00 pentru un pariu pe victoria României în meciul cu Serbia

După rezultatele din etapa precedentă, România și Serbia au devenit pretendentele principale la câștigarea grupei 4 a seriei a 3-a din Liga Națiunilor. A fost 2-2 la Belgrad, în meciul direct, iar „tricolorii” simt că îi pot învinge pe sârbi pe teren propriu, pe 14 octombrie, de la ora 16:00. În mod normal, cota pentru victoria României este 2.62, dar tu poți profita de faptul că această agenție de pariuri sportive online oferă noilor clienți cota 60.00 pentru un pariu succesul alor noștri. Tot ce trebuie să faci este să îți deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale din articol.

Deschide cont și pariază pe victoria României la o cotă mărită de 60.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNGB” 
 3. Plasează un pariu pe victoria României în meciul România vs Serbia, de duminică, 14 octombrie, ora 16:00, din Liga Națiunilor.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria „tricolorilor”, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5 RON ca fonduri reale și încasezi alți 295 RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 295RON pe o cotă de 1.40 (poți pe orice cotă peste 1.20) și câștigi pariul. Vei primi 118RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cote mărite România vs Serbia

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe victoria României. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 60.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria României în România vs Serbia și doar pentru o miză maximă de 5 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal. 
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe victoria României la o cotă mărită de 60.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!