Cotă 6.00 pentru victoria lui Man Utd în meciul cu Sevilla!

Man Utd joacă cu FC Sevilla în manșa secundă a „optimilor” Ligii Campionilor. Meciul de marți (21:45) pornește de la 0-0 scor general, avându-i pe „diavoli” drept favoriți. „Geniul” lui Jose Mourinho ar trebui să înline balanța victoriei. La această casă de pariuri online poți beneficia de o cotă specială de 6.00 pentru victoria echipei din Manchester, în locul celei normale de 1.72. Singura condiție este să îți deschizi un cont acum prin intermediul link-urilor din articol.

Deschide cont și pariază pe victoria lui Man Utd la o cotă mărită de 6.00!

Cum pot beneficia de cota specială?

  • Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  • Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional ”ZFBNBN” 
  • Plasează un pariu pe victoria lui Man Utd în meciul cu FC Sevilla de marți, 13 martie 2018, ora 21:45.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă Man Utd se impune, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat pe 50RON, iar echipa gazdă câștigă. Primești înapoi cei 50RON ca fonduri reale și încasezi alți 250RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 250RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Ce trebuie să mai știu despre promoție?

  • Pariul trebuie să fie single pre-meci.
  • Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa Rezultat Final (rezultatul în cele 90 de minute). Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 6.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria lui Man Utd și doar pentru o miză maximă de 50RON.  
  • Doar clienții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită. 

Deschide cont și pariază pe victoria lui Man Utd la o cotă mărită de 6.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi