Cotă 6.00 pentru victoria FCSB la Juventus București!

După un meci bun făcut în play-off-ul Ligii Campionilor, pe terenul celor de la Sporting Lisabona, FCSB are de disputat în acest weekend meciul de campionat cu Juventus București. Elevii lui Dică sunt mari favoriți la victorie, având o cotă de doar 1.55 pentru obținerea celor 3 puncte. Dar cum ar fi să primești o cotă mărită de 6.00 pentru aceeași selecție?

Această casă de pariuri online vine cu o astfel de ofertă, valabilă doar pentru clienții noi, care nu au cont, și își deschid unul accesând ACEST LINK SPECIAL.

Deschide cont și pariază pe FCSB contra Juventus la o cotă mărită de 6.00!

 

CUM BENEFICIEZ DE O COTĂ MĂRITĂ DE 6.00?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând codul promoțional ”ZFBN37” .
  3. Plasează un pariu pe victoria FCSB în meciul cu Juventus de Sâmbătă, 19 August, ora 21:00.

 

Termeni și condiții:

  • Pariul trebuie să fie single, pre-meci de tipul Rezultat final – FCSB.
  • Pariul trebuie plasat prin intermediul platformei Sportsbook (pariuri sportive). Pariurile jucate pe platforma de Betting Exchange nu se califică pentru această ofertă.
  • Pe site va fi afișată cota normală, dar pariul tău va fi calculat conform cotei speciale mărite de 6.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe Juventus vs FCSB și doar pentru o miză maximă de 50RON.
  • Oferta este destinată doar clienților noi!

 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă FCSB câștigă partida, atunci miza îți va fi returnată, iar profitul obținut în urma pariului va fi creditat sub formă de fonduri EXTRA. Acea sumă va trebui rulată o singură dată (1x) pe cote de minim 1.20 (pariu single, minim 1.20 sau pariu multiplu, cu cel puțin o selecție cu cotă mai mare sau egală cu 1.20) în decurs de maxim 30 zile.

 

Exemplu: Pariezi 50 RON pe victoria FCSB, iar roș-albaștrii se impun. Primești înapoi miza de 50 RON și încasezi alți 250 RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare de minim 250 RON pe cote de 1.20 sau mai mari și apoi poți retrage banii, fără alte condiții.

Deschide cont și pariază pe FCSB contra Juventus la o cotă mărită de 6.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!