Cotă 6.00 pentru o victorie a celor de la PSG cu Dijon!

În Franța Ligue 1 avem etapă intermediară, aceasta urmând să se încheie miercuri cu partida dintre PSG și Dijon. Meciul începe la ora 22:00 cu echipa gazdă ca mare favorită, aceasta având o cotă de doar 1.07 pentru un eventual succes. Dar tu poți paria pe victoria parizienilor la o cotă mărită de 6.00! Cum așa? Este simplu - îți dechizi un cont la această casă de pariuri online prin intermediul link-urilor speciale din articol și urmezi indicațiile de mai jos. 

Deschide cont utilizând codul ”ZFBNAI" și pariază pe victoria lui PSG cu Dijon la o cotă mărită de 6.00!

 

Cum pot paria pe victorie PSG la o cotă de 6.00?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional ”ZFBNAI” 
  3. Plasează un pariu pe victoria lui PSG cu Dijon în partida de miercuri, 17 ianuarie 2018, ora 22:00.
  • Pariul trebuie să fie single pre-meci de tipul Câștigător meci - 1x2. 
  • Pariul trebuie jucat pe platforma Sportsbook (pariuri sportive). Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 6.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe meciul PSG vs Dijon, și doar pentru o miză maximă de 25 RON. 
  • Doar clientții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită. 

 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă PSG se impune, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat pe 25RON, iar parizienii se impun. Primești înapoi cei 25RON ca fonduri reale, și încasezi alți 125RON ca fonduri suplimentare. Ai de efectuat un rulaj de doar 125RON pe cote de 1.20+ înainte să poți scoate banii. Foarte simplu, nu?

Deschide cont utilizând codul ”ZFBNAI" și pariază pe victoria lui PSG cu Dijon la o cotă mărită de 6.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!