Cotă 6.00 pentru o victorie a FCSB-ului cu Lugano!

Joi, 28 septembrie 2017, cu începere de la ora 20:00, are loc Lugano vs FCSB, meci ce contează pentru etapa a doua a grupei G din Europa League. Roș-albaștrii au câștigat în prima rundă pe teren propriu cu Viktoria Plzen, scor 3:0, în timp ce Lugano a pierdut cu 1:2 deplasarea cu Hapoel Beer Sheva. De altfel echipa elvețiană nu o duce prea bine nici în campionatul intern, acolo unde ocupă ultima poziție și vine după 3 înfrângeri consecutive. De aceea nu e deloc exagerat să sperăm într-o victorie a echipei lui Dică.

Oricum am o veste bună. Dacă nu ai cont la această casă de pariuri online, atunci poți beneficia de o cotă mărită de 6.00 pentru un succes al FCSB-ului. Banii sunt oferiți fără condiții de rulaj! Iar dacă pariul este pierzător, atunci vei primi înapoi suma pariată (de data aceasta ea trebuie rulată, dar condițiile sunt lejere).

Deschide cont și pariază pe o victorie a FCSB-ului la o cotă mărită de 6.00!

 

Cum iau parte la această promoție?

  1. Deschide cont la această casă de pariuri online între 25 septembrie ora 00:00 CET şi 28 septembrie, ora 19:00 CET. La înregistrare, utilizează codul promoțional ”COTE-MARITE”. Cum faci asta? De pe pagina de înregistrare accesează ”Vizualizează toate ofertele” şi completează codul în câmpul disponibil sub textul ”Aveţi un cod promoţional? Introduceţi-l aici.”

  2. Plasează un prim pariu pe ”Victorie FCSB” de la meciul Lugano vs FCSB de joi 28 septembrie 2017, ora 20:00.
    - Pe site va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei mărite
    - Poți paria orice sumă vrei, dar o miză maximă de 30RON este luată în considerare pentru cota mărită de 6.00. Restul mizei va fi plasată la cota obișnuită de pe site (2.30 în acest moment)

  3. Dacă pariul este câștigător vei primi câștigurile suplimentare în maxim 72 de ore. Banii sunt acordați sub formă de fonduri CASH, fără condiții de rulaj. Dacă pariul este necâștigător, atunci vei fi rambursat integral în limita a 250RON, sub formă de bonus. În acest caz bonusul trebuie rulat de 3 ori pe cote de minim 1.40 în maxim 30 de zile de la creditare.


Exemplu 1: Ai pariat 30RON pe victorie FCSB. Dacă pariul iese câștigi 180RON (30*6) pe care îi poți retrage imediat, sau îi poți folosi așa cum dorești. Dacă pariul nu iese primești înapoi 30RON și ai de rulat 90RON înainte de a putea solicita o retragere.

Exemplu 2: Ai pariat 250RON pe victorie FCSB. Dacă pariul iese, iar cota obișnuită este de 2.30, atunci câștigi 686RON (30 * 6 + 220 * 2.30). Poți retrage acești bani oricând dorești. Dacă pariul nu iese, primești înapoi 250RON sub formă de bonus  și ai de rulat 750RON înainte de a putea solicita o retragere.

Deschide cont și pariază pe o victorie a FCSB-ului la o cotă mărită de 6.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!