Cotă 6.00 pentru o victorie a FCSB-ului cu CSM Iași!

După o pauză de o săptămână datorată meciurilor echipelor naționale, România Liga 1 revine cu etapa a 18-a. Vineri ne așteaptă două meciuri, unul dintre ele fiind CSM Iași vs FCSB (ora 20:45). Echipa roș-albastră este în căutarea celei de-a patra victorii consecutive în campionat, iar tu poți paria pe aceasta la o cotă specială de 6.00!

Deschide cont și pariază pe victoria FCSB-ului cu CSM Iași la o cotă mărită de 6.00!

 

CUM BENEFICIEZ DE O COTĂ MĂRITĂ DE 6.00?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând codul promoțional ”ZFBN78
  3. Plasează un pariu pe victoria FCSB-ului în deplasarea cu CSM Iași de vineri 17 noiembrie 2017, ora 20:45.

 

Termeni și condiții:

  • Pariul trebuie să fie single, pre-meci de tipul Rezultat final – FCSB.
  • Pariul trebuie jucat prin intermediul platformei Sportsbook (pariuri sportive). Pariurile plasate pe platforma Betting Exchange nu sunt valabile pentru această ofertă.
  • Pe site va fi afișată cota normală, dar pariul tău va fi calculat conform cotei mărite de 6.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe CSM Iași vs FCSB și doar pentru o miză maximă de 50RON.
  • Oferta este destinată doar clienților noi!

 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă FCSB se impune, atunci miza îți va fi returnată, iar profitul obținut în urma pariului va fi creditat sub formă de fonduri EXTRA. Acea sumă va trebui rulată o singură dată (1x) pe cote de minim 1.20 (pariu single, minim 1.20 sau pariu multiplu, cu cel puțin o selecție cu cotă mai mare sau egală cu 1.20) în decurs de maxim 30 zile. 

Exemplu: Pariezi 50 RON pe victoria FCSB-ului, iar aceasta câștigă meciul. Primești înapoi miza de 50 RON și încasezi alți 250 RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare de minim 250 RON pe cote de 1.20 sau mai mari și apoi poți retrage câștigurile, fără alte condiții.

Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj, vei primi pe cont doar profitul, nu și miza. Dacă tu de exemplu pui din banii extra un pariu de 50RON pe o cotă de 1.80 și îl câștigi, vei primi pe cont doar profitul de 40RON, nu și miza de 50RON. Însă acei 40RON poți să îi retragi imediat, dacă dorești acest lucru. Aceasta este o condiție nouă ce nu era atașată promoțiilor similare oferite până acum, așa că este bine să știi că a fost introdusă, pentru a nu avea surprize.

Deschide cont și pariază pe victoria FCSB-ului cu CSM Iași la o cotă mărită de 6.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!