Cotă 5.89 pentru „peste 3.5 goluri” în Liverpool vs Man City, fără rulaj! 50RON FREEBET dacă pariul nu iese!

Cele mai bune echipe din Premier League după 7 etape, Liverpool și Manchester City, se înfruntă pe 7 octombrie, de la ora 18:30. Ne așteptăm să se înscrie multe goluri, având în vedere ce jucători ofensivi vor fi pe teren. La această casă de pariuri online poți beneficia de o cotă CASH de 5.89 pentru selecția „peste 3.5 goluri” în derby pe o miză de 50RON, ceea ce aduce un câștig potențial de 294.5RON, fără condiții de rulaj atașate (îi poți retrage dacă dorești acest lucru). În plus, indiferent de rezultatul pariului tău, vei mai primi și un FREEBET de 50RON pe care îl poți utiliza pe orice pariu dorești! Pontul recomandat de noi pentru AC Milan vs Olympiakos, anume „Victorie Milan + Ambele echipe să înscrie”, la o cotă de 8.95, a fost câștigător, ceea ce înseamnă că cei care l-au urmat au încasat 447.5RON, plus pariul gratuit.

Deschide cont și pariază pe „peste 3.5 goluri” în Liverpool vs Man City la o cotă CASH de 5.89!

CUM POT PARIA PE COTA SPECIALĂ DE 5.89?

 1. Deschide un cont acum prin linkurile speciale din acest articol și efectuează un depozit.
 2. Plasează un prim pariu de 50RON pe opțiunea ”Peste 3.5 goluri” în meciul Liverpool vs Manchester City de duminică 7 octombrie, ora 18:30.
 3. La acest pariu se va activa promoția ”Profit Boost”, care aduce cu sine o sporire a profitului de 200%, care este echivalentul unei cote de 5.89 (detalii în exemplu). Sporirea este menționată în cadrul biletului virtual de pariuri.
 4. Bucură-te de câștiguri! Câștigurile maxime suplimentare nu sunt supuse vreunei condiții de rulaj, deci le poți retrage sau utiliza oricând și oricum dorești.

Exemplu: Plasezi un pariu de 50RON pe ”Peste 3.5 goluri”. Cota obișnuită este de 2.63, ceea ce ar însemna un câștig de 131.5RON.Beneficiezi în plus de o sporire a profitului de 200%, adică vei lua în plus : (131.5 - 50) X 2 = 163RON. Asta înseamnă un câștig total de 294.5RON, ceea ce este echivalentul unei cote de 5.89.

BENEFICIAZĂ DE COTĂ SPECIALĂ + 50RON FREEBET

Agenția recomandată oferă la deschiderea contului și un FREEBET de 50RON (fără a fi necesară o depunere). Poți beneficia de ambele oferte dacă te înregistrezi acum prin link-urile noastre. Vei putea alege din cadrul biletului virtual de pariuri ce ofertă alegi să folosești prima (FREEBET-ul sau profit boost). Un singur lucru nu este permis – să utilizezi ambele oferte la același pariu; ele trebuiesc utilizate pe  pariuri distincte.

TERMENI ȘI CONDIȚII PROFIT BOOST 200% (COTĂ SPECIALĂ 5.89)

 • Pariul prezentat este doar cu titlu de exemplu, oferta Profit Boost fiind valabilă pentru orice prim pariu plasat la agenția recomandată (orice meci, orice pariu, orice cotă).
 • Miza maximă este de 50RON.
 • Vei beneficia de o sporire a profitului (câștig – miză) de 200% în limita a 300RON. Suma mizată nu este sporită.
 • Pentru pariurile plasate cu ”Profit Boost” nu poate fi folosită opțiunea de “Cash-out”.
 • Oferta este valabilă doar pentru pariuri simple și multiple, nu și pentru cele plasate în sistem.
 • Câștigurile suplimentare sunt creditate în bani reali în contul jucătorului, imediat după validarea pariului, și pot fi retrase oricând.
 • Oferta este limitată la o singură utilizare per persoană / cont / IP / adresă etc.
 • Sunt acceptate depunerile prin orice metodă de plată, inclusiv portofele electronice Skrill și Neteller.
 • Numele de pe metoda de plată trebuie să corespundă cu numele de pe cont, atlfel pot fi efectuate verificări suplimentare, iar dreptul de participare la ofertă poate fi limitat.
 • Poți beneficia atât de pe urma ofertei ”Profit Boost” cât și de pe urma FREEBET-ului de 50RON la deschiderea contului, dar acestea trebuiesc utilizate pe pariuri separate. Vei putea selecta din cadrul biletului de pariuri ce ofertă alegi prima.
 • Oferta se supune termenilor și regulilor generale Admiral.
 • Oferta este destinată persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.

Deschide cont și pariază pe „peste 3.5 goluri” în Liverpool vs Man City la o cotă CASH de 5.89!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!