Cota 50.00 pentru victoria Portugaliei în meciul cu Uruguay

Portugalia și Uruguay sunt două dintre echipele care au confirmat așteptările la Cupa Mondială, astfel că înfruntarea directă din optimile de finală, de pe 30 iunie (ora 21:00), va fi foarte interesantă. Lusitanii au atuul suprem, numit Cristiano Ronaldo. Atacantul lui Real Madrid a ținut-o în șah de unul singur pe Spania și este capabil să decidă și meciul cu sud-americanii, fie din fază fixă, fie din șut de la distanță, fie printr-o lovitură de cap. Dacă ai încredere în el, e bine să știi că această agenție de pariuri sportive online oferă o cotă mărită de 50.00 pentru un pariu pe victoria Portugaliei asupra Uruguayului. Pentru a beneficia de ofertă, trebuie doar să intri pe link-urile speciale de mai jos.

Deschide cont acum pariază pe victoria Portugaliei la o cotă mărită de 50.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

CUM PROFIT DE PE URMA ACESTEI OFERTE?

  1. Deschide un cont nou la această casă de pariuri utilizând codul promoțional „COTA50
  2. Plasează un bilet simplu premeci pe victoria Portugaliei (după 90 de minute) în meciul Uruguay va Portugalia, care se joacă pe 30 iunie, de la ora 21:00, la Cupa Mondială 2018.
  3. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 72 de ore. Dacă pariul este câștigător, atunci vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a fi transformate în bani reali.

Exemplu: Ai pariat 10RON că lusitanii câștigă, la o cotă reală de 3.00. Dacă pariul este câștigător, primești ca fonduri reale suma de 30RON și ca fonduri EXTRA 470RON (50 * 10 - 30). Vei avea de rulat suma de 1,880 RON înainte de a putea solicita o retragere.

Termeni si condiții pentru cota mărită Uruguay vs Portugalia

  • Oferta este destinată doar clienților noi care nu au un cont la agenția recomandată. Deschide cont acum!
  • Jucătorii care iau parte la această ofertă nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit oferite de aceeași casă de pariuri.
  • Jucătorii care efectuează un depozit pin Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
  • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
  • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont acum pariază pe victoria Portugaliei la o cotă mărită de 50.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!