Cota 50.00 pentru victoria Franței în meciul cu Argentina

Franța nu a avut nicio emoție în privința calificării în optimile de finală ale Cupei Mondiale 2018, cu două victorii și un egal în faza grupelor. Echipa care are cel mai scump lot de la turneul final întâlnește pe 30 iunie, de la ora 17:00, reprezentativa Argentinei, care s-a calificat cu destul noroc în „optimi”, prestând un fotbal modest. Potrivit cotelor fixate de bookmakeri, francezii sunt favoriți să se califice după 90 de minute, având o cotă reală de 2.40. Această casă de pariuri online îți oferă, însă, o cotă și mai bună, de 50.00, dacă îți deschizi cont prin link-urile speciale de mai jos.

Deschide cont acum pariază pe victoria Franței la o cotă mărită de 50.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

CUM PROFIT DE PE URMA ACESTEI OFERTE?

  1. Deschide un cont nou la această casă de pariuri utilizând codul promoțional „COTA50”
  2. Plasează un bilet simplu premeci pe victoria Franței (după 90 de minute) în meciul Franța vs Argentina, care se joacă pe 30 iunie, de la ora 17:00, la Cupa Mondială 2018.
  3. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 72 de ore. Dacă pariul este câștigător, atunci vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a fi transformate în bani reali.

Exemplu: Ai pariat 10RON că francezii câștigă, la o cotă reală de 2.40. Dacă pariul este câștigător, primești ca fonduri reale suma de 24RON și ca fonduri EXTRA 476RON (50 * 10 - 24). Vei avea de rulat suma de 1,904 RON înainte de a putea solicita o retragere.

Termeni si condiții pentru cota mărită Franța vs Argentina

  • Oferta este destinată doar clienților noi care nu au un cont la agenția recomandată. Deschide cont acum!
  • Jucătorii care iau parte la această ofertă nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit oferite de aceeași casă de pariuri.
  • Jucătorii care efectuează un depozit pin Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
  • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
  • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont acum pariază pe victoria Franței la o cotă mărită de 50.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!