Cotă 50.00 pentru victoria Columbiei în meciul cu Senegal

Lupta pentru calificarea în optimile de finală ale Cupei Mondiale 2018 este deschisă în grupa H, unde Japonia, Senegal și Columbia sunt despărțite de un singur punct. Pe 28 iunie, de la ora 17:00, Columbia (3 puncte, golaveraj +2) o întâlnește pe Senegal (4 puncte, golaveraj +1), iar Japonia (4 puncte, golaveraj +1) joacă cu Polonia (0 puncte). Columbia a pierdut primul meci în grupă pentru că a evoluat în inferioritate numerică, dar și-a arătat forța în partida următoare. Sud-americanii sunt obligați să învingă Senegalul, o victorie a lor având cota 50.00 la această casă de pariuri online, grație unei oferte destinate clienților noi. Pentru a beneficia de cota mărită, trebuie doar să îți deschizi cont prin link-urile speciale din acest articol.

Deschide cont acum pariază pe victoria Columbiei la o cotă mărită de 50.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

CUM PROFIT DE PE URMA ACESTEI OFERTE?

  1. Deschide un cont nou la această casă de pariuri utilizând codul promoțional „COTA50
  2. Plasează un bilet simplu premeci pe victoria Columbiei în meciul Senegal vs Columbia, care se joacă pe 28 iunie, de la ora 17:00, la Cupa Mondială 2018.
  3. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 72 de ore. Dacă pariul este câștigător, atunci vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a fi transformate în bani reali.

Exemplu: Ai pariat 10RON că sud-americanii câștigă, la o cotă reală de 1.90. Dacă pariul este câștigător, primești ca fonduri reale suma de 19RON și ca fonduri EXTRA 481RON (50 * 10 - 19). Vei avea de rulat suma de 1,924 RON înainte de a putea solicita o retragere.

Termeni si condiții pentru cota mărită Senegal vs Columbia

  • Oferta este destinată doar clienților noi care nu au un cont la agenția recomandată. Deschide cont acum!
  • Jucătorii care iau parte la această ofertă nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit oferite de aceeași casă de pariuri.
  • Jucătorii care efectuează un depozit pin Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
  • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
  • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont acum pariază pe victoria Columbiei la o cotă mărită de 50.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!