Cota 50.00 pentru victoria Angliei contra Suediei

Anglia a trecut și de Columbia și a devenit una dintre favoritele principale la cucerirea Cupei Mondiale 2018, mai ales că naționala antrenată de Gareth Southgate pare a avea cale liberă spre finală. Urmează „sfertul” cu Suedia, pe 7 iulie, de la ora 17:00. Câștigătoarea acestui meci joacă în semifinale cu învingătoarea dintre Croația și Rusia. Așadar, sunt adversari abordabili pentru englezi. Această agenție de pariuri sportive online oferă noilor clienți o cotă mărită de 50.00 pentru victoria Angliei contra Suediei, în 90 de minute. Pentru a beneficia de ea, trebuie doar să îți deschizi cont prin link-urile din acest articol.

Deschide cont și pariază pe victoria Angliei la o cotă mărită de 50.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială de 50.00?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNES” 
 3. Plasează un pariu pe selecția „victorie Anglia” în meciul Suedia vs Anglia, care are loc sâmbătă 7 iulie, cu începere de la ora 17:00, la Cupa Mondială 2018.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victorie Anglia, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5 RON ca fonduri reale și încasezi alți 245 RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 245 RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Termeni și condiții cotă mărită Suedia vs Anglia

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie Anglia” (în 90 de minute). Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 50.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe „victorie Anglia” (în 90 de minute) în Suedia vs Anglia și doar pentru o miză maximă de 5 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal. 
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe victoria Angliei la o cotă mărită de 50.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!