Cota 50.00 pentru peste 2.5 goluri în Girona vs Real Madrid

Real Madrid s-a redresat la timp după înfrângerea din Supercupa Europei și a învins-o pe Getafe (2-0) în prima etapă din LaLiga. În runda a doua, „albii” vor juca pe terenul Gironei, acolo unde au pierdut (1-2) sezonul trecut. Având în vedere rezultatul din octombrie 2017, Realul va trata cu seriozitate maximă meciul care se joacă pe 26 august, de la ora 23:15, astfel că ne așteptăm la un număr mare de goluri. În mod normal, cota pentru „peste 2.5 goluri” este 1.50, dar tu poți paria pe aceeași selecție la o cotă mărită de 50.00 dacă îți deschizi cont la această agenție de pariuri sportive online dacă îți deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale din articol.

Deschide cont acum pariază pe Girona vs Real Madrid la o cotă mărită de 50.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile!

CUM PROFIT DE PE URMA ACESTEI OFERTE?

 1. Deschide un cont nou la agenția recomandată utilizând codul promoțional „COTA50”.
 2. Plasează un bilet simplu premeci de minim 10 RON pe selecția „peste 2.5 goluri” în meciul Girona vs Real Madrid de duminică, 26 august, de la ora 23:15.
 3. E posibilă plasarea unui pariu mai mare, dar bonusul se va acorda doar pentru primii 10 RON din pariu.
 4. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 72 de ore. Dacă pariul este câștigător, atunci vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a fi transformate în bani reali.

Exemplu: Ai pariat 10RON pe selecția „peste 2.5 goluri”, la o cotă reală de 1.50. Dacă pariul este câștigător, primești ca fonduri reale suma de 15RON și ca fonduri EXTRA 485RON (50 * 10 - 15). Vei avea de rulat suma de 1,940 RON înainte de a putea solicita o retragere.

Termeni si condiții pentru ofertă Girona vs Real Madrid

 • Oferta este destinată doar clienților noi care nu au un cont la agenția recomandată. Deschide cont acum!
 • Jucătorii care iau parte la această ofertă nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit oferite de aceeași casă de pariuri.
 • Jucătorii care efectuează un depozit pin Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
 • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
 • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont acum pariază pe Girona vs Real Madrid la o cotă mărită de 50.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!