Cota 50.00 pentru un pariu pe total goluri în orice meci din cupele europene

Încep meciurile din faza grupelor Ligii Campionilor și Europa League! În perioada 18-20 septembrie, cele mai puternice echipe ale continentului vor face spectacol, iar pariorii vor îmbina plăcutul vizionării confruntărilor de top cu utilul plasării unor pariuri câștigătoare. Îți poți maximiza profitul grație ofertei acestei case de pariuri online, care acordă cotă mărită de 50.00 pentru pariurile puse de noii clienți pe selecția „peste/sub 2.5”, pe orice meci din cupele europene. Tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de ea este să îți deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale din articol! 

Pariază pe total goluri în cupele europene la o cotă mărită de 50.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum obțin cota mărită de 50.00?

 1. Deschide un cont nou la această casă de pariuri utilizând codul promoțional „COTA50
 2. Plasează un bilet simplu premeci de minim 10 RON pe total goluri „peste/sub 2.5” în orice meci din Liga Campionilor sau din Europa League în perioada 18-20 septembrie 2018.
 3. E posibilă plasarea unui pariu mai mare, dar bonusul se va acorda doar pentru primii 10 RON din pariu.
 4. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 72 de ore. Dacă pariul este câștigător, atunci vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a fi transformate în bani reali.

Exemplu: Ai pariat 10RON pe selecția „peste 2.5 goluri” în meciul FC Barcelona vs PSV Eindhoven (Liga Campionilor, 18 septembrie, ora 19:55), la o cotă reală de 1.30. Dacă pariul este câștigător, primești ca fonduri reale suma de 13RON și ca fonduri EXTRA 487RON (50 * 10 - 13). Vei avea de rulat suma de 1,948 RON înainte de a putea solicita o retragere.

Termeni si condiții pentru cota mărită cupe europene

 • Oferta este destinată doar clienților noi care nu au un cont la agenția recomandată. Deschide cont acum!
 • Jucătorii care iau parte la această ofertă nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit oferite de aceeași casă de pariuri.
 • Jucătorii care efectuează un depozit pin Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
 • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
 • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Pariază pe total goluri în cupele europene la o cotă mărită de 50.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!