Cota 5 în loc de 1.61 pentru victoria Barcelonei la Real Sociedad

În cazul în care nu ai cont la Betfair poţi să deschizi în această seară şi să beneficiezi de o super cotă de 5 avută de Barcelona pentru victorie pe terenul lui Real Sociedad. În loc de cota 1.61 vei primi cota 5, oferta fiind valabilă doar pentru persoanele care n-au cont la casa de pariuri.

În ce constă promoția?

Deschide cont ACUM la Betfair utilizând codul ”ZSKM94”. Apoi efectuează un depozit și plasează un pariu pe victoria Barcelonei în secţiunea Sportsbook. În locul cotei obișnuite de 1.61 vei primi o cotă mărită de 5.00! Dacă pariul este câștigător, vei primi în balanța contului suma calculată la cota normală, iar diferența este plătită ca bonus. Dacă pariul este pierzător, vei primi înapoi integral suma pariată sub formă de bonus. Ia în considerare faptul că pentru această promoție se califică o miză maximă de 50RON!

Scenarii posibile:
Pariezi 50RON pe victorie Barcelona. Există următoarele două scenarii:

  • Barcelona câștigă - primești 80.50 RON ca fonduri normale și 169.50 RON ca bani bonus.
  • Barcelona nu câștigă - primești înapoi cei 50RON pariați sub formă de bonus

Condiții de rulaj bonus

Bonusul (indiferent că este primit în urma unui pariu câștigător sau a unui pariu pierzător) trebuie rulat o singură dată pe cote de minim 1.20 în decurs de maxim 90 de zile de la creditate!

Ar mai trebui spus că dacă aplici pentru această ofertă nu vei mai putea primi bonusul obișnuit de 50% în limita a 450RON!

Pariază acum pe Barcelona la o cotă de 5!


Iar dacă vrei să fii sigur că vei câştiga atunci deschide cont acum şi la Unibet şi pariază PRIMUL PARIU pe Real Sociedad handicap asiatic +0.5 (pronostic similar cu şansă dublă 1x dar cu o cotă mai bună) cu o miză de 103 RON. Vor exista 2 scenarii posibile:

  1. În cazul în care Barcelona NU va câştiga vei lua 252 RON cash la Unibet şi vei primi înapoi cei 50 RON ca bonus la Betfair.
  2. În cazul în care Barcelona va câştiga vei lua 250 RON la Betfair (80.5 cash şi 169.5 bonus) şi vei primi înapoi cei 103 RON ca bonus la Unibet.

Astfel ai pariat 153 RON şi indiferent de rezultatul meciului vei avea în conturi suma de 302 RON (dacă nu câştigă Barcelona) sau 353 (câştigă Barcelona)!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi