Cota 5 în loc de 1.50 pentru victoria Barcelonei la Villarreal

Dacă nu ai cont la Betfair acum este momentul ideal să-ţi deschizi. Vei putea beneficia astfel de prima cotă mărită oferită de agenţie în 2017: cota 5 pentru victoria Barcelonei pe El Madrigal în loc de 1.50.

În ce constă promoția?

Deschide cont ACUM la Betfair utilizând codul ”ZSKM86”. Apoi efectuează un depozit și plasează un pariu pe victoria Barcelonei în secţiunea Sportsbook. În locul cotei obișnuite de 1.50 vei primi o cotă mărită de 5.00! Dacă pariul este câștigător, vei primi în balanța contului suma calculată la cota normală, iar diferența este plătită ca bonus. Dacă pariul este pierzător, vei primi înapoi integral suma pariată sub formă de bonus. Ia în considerare faptul că pentru această promoție se califică o miză maximă de 50RON!

Scenarii posibile:
Pariezi 50RON pe victorie Barcelona. Există următoarele două scenarii:

  • Barcelona câștigă - primești 75 RON ca fonduri normale și 175 RON ca bani bonus.
  • Barcelona nu câștigă - primești înapoi cei 50RON pariați sub formă de bonus

Condiții de rulaj bonus

Bonusul (indiferent că este primit în urma unui pariu câștigător sau a unui pariu pierzător) trebuie rulat o singură dată pe cote de minim 1.20 în decurs de maxim 90 de zile de la creditate!

Ar mai trebui spus că dacă aplici pentru această ofertă nu vei mai putea primi bonusul obișnuit de 50% în limita a 450RON!

Pariază acum pe Barcelona la o cotă de 5!


Iar dacă vrei să fii sigur că vei câştiga atunci deschide cont acum şi la Unibet şi pariază PRIMUL PARIU pe Villarreal handicap asiatic +0.5 (pronostic similar cu şansă dublă 1x dar cu o cotă mai bună) cu o miză de 91 RON. Vor exista 2 scenarii posibile:

  1. În cazul în care Barcelona NU va câştiga vei lua 250 RON cash la Unibet şi vei primi înapoi cei 50 RON ca bonus la Betfair.
  2. În cazul în care Barcelona va câştiga vei lua 250 RON la Betfair (75 cash şi 175 bonus) şi vei primi înapoi cei 91 RON ca bonus la Unibet.

Astfel ai pariat 141 RON şi indiferent de rezultatul meciului Villarreal vei avea în conturi suma de 300 RON (dacă nu câştigă Barcelona) sau 341 (câştigă Barcelona)!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi