Cotă 5.00 pentru ”ambele marchează” în FCSB vs Dinamo! Fără condiții de rulaj!

Duminică seară cu începere de la ora 20:30 are loc ”Eternul derby” dintre FCSB și Dinamo București, așa că operatorii de pariuri au început să vină cu promoții care de care mai atractive pe acest meci. Una dintre cele mai bune oferte poate fi găsită la acestă casă de pariuri online, ea oferind o cotă de 5.00 pentru pronosticul ”Ambele echipe marchează”. 

Într-adevăr, oferta este valabilă doar pentru clienții noi, dar spre deosebire de alte promoții cu cote mărite, aceasta nu are atașate condiții de rulaj! Deci eventualele câștiguri sunt acordate ca și bani CASH și pot fi retrase oricând! Mai mult decât atât, la agenția recomandată primul pariu este fără risc în limita a 250RON. Deci dacă pariul tău este pierzător, vei primi înapoi suma mizată sub formă de bonus: De data aceasta suma trebuie rulată, pentru că se supune termenilor ofertei standard. Însă și aici condițiile sunt foarte lejere, așa cum vei vedea mai jos. Per total este o ofertă ce nu trebuie ratată.

Deschide cont și pariază pe ”ambele marchează” în FCSB vs Dinamo la o cotă mărită de 5.00!


Cum iau parte la această promoție?

  1. Deschide cont la această casă de pariuri online între 21 septembrie ora 01:00 şi 24 septembrie, ora 21:30.

  2. Plasează un prim pariu pe opțiunea ”Ambele echipe marchează” de la meciul FCSB vs Dinamo de duminică 24 septembrie 2017, ora 20:30.
    - Pe site va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei mărite
    - Poți paria orice sumă vrei, dar o miză maximă de 30RON este luată în considerare pentru cota mărită de 5.00. Restul mizei va fi plasată la cota obișnuită de pe site (1.90 în acest moment)

  3. Dacă pariul este câștigător vrei primi câștigurile suplimentare în maxim 72 de ore. Banii sunt acordați sub formă de fonduri CASH, fără condiții de rulaj. Dacă pariul este necâștigător, atunci vei fi rambursat integral în limita a 250RON, sub formă de bonus. În acest caz bonusul trebuie rulat de 3 ori pe cote de minim 1.40 în maxim 30 de zile de la creditare.


Exemplu 1: Ai pariat 30RON pe GG la FCSB vs Dinamo. Dacă pariul iese câștigi 150RON (30*5) pe care îi poți retrage imediat, sau îi poți folosi așa cum dorești. Dacă pariul nu iese primești înapoi 30RON și ai de rulat 90RON înainte de a putea solicita o retragere.

Exemplu 2: Ai pariat 250RON pe GG la FCSB vs Dinamo. Dacă pariul iese, iar cota obișnuită este de 1.90, atunci câștigi 568RON (30 *5 + 220 * 1.90). Poți retrage acești bani oricând dorești. Dacă pariul nu iese, primești înapoi 250RON sub formă de bonus  și ai de rulat 750RON înainte de a putea solicita o retragere.

Deschide cont și pariază pe ”ambele marchează” în FCSB vs Dinamo la o cotă mărită de 5.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!