Ofertă Europa League - cotă 5.00 pe orice meci dorești sau dublul mizei înapoi!

Joi, 20 iulie 2017, are loc manșa secundă din cadrul turului al doilea al Preliminariilor Europa League. Ce ar fi dacă ți-aș spune că poți paria pe câștigătorul oricărui meci vrei la o cotă mărită de 5.00? Da, poți face asta la această casă de pariuri onlinesingura condiție fiind aceea de a nu avea deja un cont aici. Mai mult decât atât, dacă pariul este pierzător vei primi dublul mizei înapoi!

DESCHIDE CONT ȘI PARIAZĂ PE VICTORIA ECHIPEI FAVORITE 

LA O COTĂ MĂRITĂ DE 5.00!

CUM POT LUA PARTE LA ACEASTĂ PROMOȚIE?

  1. Deschide un cont nou la agenția recomandată utilizând codul promoțional ”EUROPA
  2. Pariază pe victoria unei echipe din preliminariile Europa League de joi 20 iulie 2017 la cota actuală de pe site. Pariul rebuie să fie pre-meci, de tipul 1x2 pe timpul regulamentar. O miză maximă de 40RON este luată în considerare pentru această promoție. Pe site va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei mărite. 
  3. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 48 de ore conform unuia dintre cele două scenarii de mai jos:


Scenariul 1 - echipa pe care ai pariat câștigă în timpul regulamentar

Dacă echipa pe care ai pariat se impune la finalul primelor 90 de minute, atunci vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a putea fi retrase.

Exemplu: Ai pariat 40RON pe victoria celor de la Botev Plovdiv în partida cu Beitar Jerusalem la o cotă normală de 2.90. Dacă aceasta se impune, atunci primești ca fonduri reale suma de 116RON, și ca fonduri EXTRA 284RON (40 * 10 - 116). Vei avea de rulat suma de 1,136RON înainte de a putea solicita o retragere.

Dar dacă ești în căutarea unui pariu cât mai sigur, poți paria și pe victoria lui AEL Limassol cu Progres Niedercorn dacă dorești acest lucru. Acolo cota reală este de 1.12, dar pariul va fi calculat tot la o cotă mărită 5.00 (conform regulamentului).


Scenariul 2 - pariul tău este pierzător

În acest caz vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 6 ori (6x) pe cote de minim 1.60 înainte de a putea fi retrase.

Exemplu: Ai pariat 40RON, dar pariul a fost pierzător. Primești 80RON și vei avea de rulat 480RON.
 

Ce trebuie să mai știu?

  • Promoția este destinată doar pariorilor care nu au încă cont la agenția recomandată. Înregistrează-te acum!
  • Pariul de calificare trebuie plasat pe victoria uneia dintre cele două echipe în timpul regulamentar (1x2).
  • Oferta este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe un meci eligibil.
  • Jucătorii care aplică pentru această ofertă nu vor mai putea participa la alte promoții de bun venit oferite de agenția recomandată (cum ar fi Pachetul de bun venit de 1500RON).
  • Pariorii care efectuează un depozit utilizând portofelele electronice Skrill / Neteller nu se califică pentru această ofertă.
  • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
  • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.

Deschide cont și pariază pe victoria echipei favorite în Preliminariile Europa League la o cotă mărită de 5.00!

Oferta integrală conține 33 de meciuri, deci cu siguranță vei găsi unul pe placul tău pe care să pariezi:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi