Cotă 5.00 pentru o victorie a Barcelonei cu Alaves!

Sâmbătă 26 august 2017 cu începere de la ora 19:15, Alaves și Barcelona se confruntă într-un meci ce contează pentru etapa a 2-a din Spania La Liga. Echipa catalană pornește ca mare favorită, având o cotă de doar 1.30 pentru un eventual succes. Dar ce ar fi dacă ți-aș spune că pentru exact același pariu poți beneficia de o cotă mărită de 5.00? Da, acest lucru este posibil la această casă de pariuri online dacă nu ai deja un cont și respecți condițiile de mai jos.

Deschide cont și pariază pe victoria Barcelonei în partida cu Alaves la o cotă mărită de 5.00!

 

CUM POT BENEFICIA DE COTA MĂRITĂ?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional ”ZFBN39” 
  3. Plasează un pariu pe victoria Barcelonei în deplasarea cu Alaves de de sâmbătă 26 august 2017, oar 19:15.
  • Pariul trebuie să fie single pre-meci de tipul Câștigător meci - 1x2. 
  • Pariul trebuie jucat pe platforma Sportsbook (pariuri sportive). Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul agenției va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 5.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe meciul Alaves vs Barcelona, și doar pentru o miză maximă de 50RON. 
  • Doar clientții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită. 

 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă Barcelona se impune, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Deci nici cei mai pretențioși pariori nu se pot plânge de această condiție.

Exemplu: Ai pariat pe 50RON iar oaspeții câștigă. Primești înapoi cei 50RON ca fonduri reale, și încasezi alți 200RON ca fonduri suplimentare. Ai de efectuat un rulaj de doar 300RON pe cote de 1.20+ înainte să poți scoate banii. Destul de tare, nu?

Deschide cont și pariază pe victoria Barcelonei în partida cu Alaves la o cotă mărită de 5.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!