Cotă 45.00 pentru victorie Simona Halep în finala Roland Garros!

Simona Halep este la un pas de primul titlu de Grand Slam din carieră, motiv pentru care această casă de pariuri online vine cu o ofertă de nerefuzat prin care oferă o cotă mărită de 45.00 pentru victoria româncei în finala de la Paris cu Sloane Stephens. Oferta este valabilă doar pentru clienții noi care își deschid un cont acum prin intermediul link-urilor speciale din articol! Reamintesc că finala are loc sâmbătă 9 iunie cu începere de la ora 16:00, și poate fi urmărită pe Eurosport și PRO TV. 

Deschide cont și pariază pe victoria Simonei Halep la o cotă mărită de 45.00!

 

Cum beneficiez de cota specială de 45.00?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZSAN06” 
 3. Plasează un pariu simplu premeci pe victoria Simonei Halep în finala de la Roland Garros (sâmbătă 9 iunie, ora 16:00). O miză maximă de 5RON este luată în considerare în cadrul acestei oferte.
   

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON premeci pe victorie Halep, iar aceasta câștigă primul titlu de Grand Slam din carieră. Primești înapoi cei 5 RON ca fonduri reale și încasezi alți 220 RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 220 RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.
 

Termeni și condiții ofertă

 • Pariul de calificare trebuie să fie single premeci.
 • Pariul tău trebuie să fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa Câștigător Meci. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 45.00
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria Simonei Halep și doar pentru o miză maximă de 5 RON.
 • Doar clienții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită.
 • Oferta este destinată pariorilor cu vârsta de minim 18 ani.
 • Se aplică termenii generali ai agenției.

Deschide cont și pariază pe victoria Simonei Halep la o cotă mărită de 45.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!