Cotă 4.00 pentru victorie Barcelona în meciul cu Granada, plus rambursare de miză dacă pariul nu iese!

promotie-betfair.png

Sâmbătă seară la ora 21:45 are loc Barcelona vs Granada, meci contând pentru etapa a 10-a din Spania La Liga. Crezi că ”extratereștrii” se vor impune fără mari probleme, dar cota de 1.05 oferită pentru un succes al acestora este prea ridicolă pentru a fi luată în considerare? Atunci ce ai zice de o cotă de 4.00 în loc de 1.05, și să mai fii și acoperit în cazul în care pariul este pierzător? Da, ai auzit bine!

 

Detalii promoție

Acest lucru este posibil pe platforma de pariuri sportive a celor de la Betfair (D.ONJN 1291/29.07.2016)! Deschide acum un cont nou utilizând codul promoțional ”ZSKM43” și plasează un pariu de maxim 10 euro pe victoria echipei lui Luis Enrique. Poți paria și mai puțin de 10€, dar chiar nu văd rostul. Poți paria și mai mult, dar doar suma de 10€ este luată în considerare pentru promoție 

Presupunem că pariezi 10€. Există următoarele două scenarii:

  • Barcelona câștigă - câștigi 40€, din care câștigurile normale vor fi creditate în balanța contului de pariuri, iar câștigurile extra în balanța bonus. Asta înseamnă că 10.50€ vor fi creditați ca și câștiguri normale, iar 29.50€ vor fi creditați ca bani bonus.
  • Barcelona nu câștigă - primești înapoi suma de 10€ sub formă de bonus.

 

Detalii despre bonus

Bonusul va fi creditat pe cont în maxim 24 de ore din momentul în care pariul este decis, și trebuie rulat o singură dată pe cote de minim 1.50 în decurs de maxim 90 de zile. Cum poți vedea, nu ai ce pierde inidferent de rezultatul final al meciului, iar condițiile de rulaj sunt mai mult decât lejere. Așa că ce mai aștepți? Profită acum de pe urma acestei super oferte!

 

Ce trebuie să mai știu?

Ia în considerare faptul că această promoție este destinată doar clienților noi care nu au deja un cont la Betfair. Dacă aplici pentru ea, nu vei mai putea primi bonusul de 100% în limita a 200€. De asemenea, oferta este valabilă doar pe platforma de pariuri sportive, nu și pe cea de betting exchange. 

 

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!