Cotă 4.00 pentru ca Real Madrid să câștige SuperCupa!

În această noapte, de la ora 00:00, Real Madrid va primi pe Santiago Bernabeu vizita celor de la Barcelona, pentru a disputa returul SuperCupei Spaniei. Echipa lui Zidane s-a impus cu scorul de 3-1 pe Camp Nou, astfel că are toate șansele să câștige în această seară trofeul, în fața propriilor fani. Cota pentru această performanță este de doar 1.10, dar cum ar fi dacă pentru același pariu ai primi o cotă mărită de 4.00?

Această casă de pariuri online vine cu o astfel de ofertă, valabilă doar pentru clienții care nu au deja cont și își deschid unul accesând ACEST LINK SPECIAL.

Deschide cont și pariază pe Real Madrid să câștige trofeul și beneficiezi de o cotă mărită de 4.00!

 

CUM BENEFICIEZ DE O COTĂ MĂRITĂ DE 4.00?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând codul promoțional ”ZFBN36” 
  3. Plasează un pariu pe Real Madrid să câștige trofeul în meciul cu Barcelona de Joi,17 August, ora 00:00.

 

Termeni și condiții:

  • Pariul trebuie să fie single, pre-meci de tipul Va câștiga trofeul - Real Madrid. 
  • Pariul trebuie plasat prin intermediul platformei Sportsbook (pariuri sportive). Pariurile plasate pe platforma de Betting Exchange nu contează pentru această ofertă.
  • Pe site va fi afișată cota normală, dar pariul tău va fi calculat conform cotei speciale mărite de 4.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe Real Madrid vs Barcelona și doar pentru o miză maximă de 50RON. 
  • Oferta este destinată doar clienților noi!

 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă Real Madrid câștigă trofeul, atunci miza îți va fi returnată, iar profitul obținut în urma pariului va fi creditat sub formă de fonduri EXTRA. Acea sumă va trebui rulată o singură dată (1x) pe cote de minim 1.20 (pariu single, minim 1.20 sau pariu multiplu, cu cel puțin o selecție cu cotă mai mare sau egală cu 1.20) în decurs de maxim 30 zile. 

Exemplu: Pariezi 50 RON pe câștigătoarea trofeului - Real Madrid, iar galacticii reușesc asta. Primești înapoi miza de 50 RON și încasezi alți 150 RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare de minim 150 RON pe cote de 1.20 sau mai mari și apoi poți retrage banii.

Deschide cont și pariază pe Real Madrid să câștige trofeul și beneficiezi de o cotă mărită de 4.00!

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!