Cotă 4.00 la Betfair pentru victoria Barcelonei în meciul cu Eibar!

Pentru a se încorona campioană în Primera Division pentru al 3-lea an la rând, Barcelona are nevoie de o victorie în ultima etapă cu Eibar, și în același timp trebuie să spere că Real Madrid va pierde deplasarea de la Malaga. În condițiile date este greu de crezut că ”extratereștrii” se pot încurca duminică seară pe teren propriu de o echipă care nu mai are nici un obiectiv în acest final de sezon și care vine după două înfrângeri consecutive. De aceea și cota ei pentru o victorie este una infimă: 1.05. Dar ce ar fi dacă ți-aș spune că poți primi în schimb o cotă de 4.00 pentru exact același pariu (victorie Barcelona)?

Singura condiție este să nu ai deja un cont la Betfair (D.ONJN 1291/29.07.2016), agenție de pariuri care vine cu o ofertă de nerefuzat pentru clienții noi. 

DESCHIDE CONT ȘI PARIAZĂ PE VICTORIA BARCELONEI LA O COTĂ DE 4.00!


CUM POT BENEFICIA DE COTA MĂRITĂ DE 4.00?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional ”ZFBN12”.
  3. Plasează un pariu pe victoria Barcelonei. Atenție, pariul trebuie plasat pe platforma de pariuri sportive (Sportsbook) și nu pe cea de betting exchange! Pe site va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei mărite. Cota specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat.  Poți paria orice sumă dorești, dar în cadrul promoției este luată în considerare doar o miză maximă de 50RON!


Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, vei primi ca fonduri normale câștigul calculat la cota reală de pe site. Câștigurile suplimentare obținute datorită cotei mărite vor fi creditate sub formă de bonus. Nu te speria, acest bonus are condiții de rulaj super lejere : el trebuie pariat o singură dată pe cote de minim 1.20 înainte de a putea fi retras!

Exemplu: Ai pariat 50RON când cota normală era de 1.05, iar Barcelona câștigă. Vei primi pe cont ca fonduri normale suma de 52.5RON (50 * 1.05), și încă 147.5RON sub formă de bonus. Plasezi pariuri în valoare totală de 147.5RON pe ce vrei tu, și apoi poți retrage bonusul. 

DESCHIDE CONT ȘI PARIAZĂ PE VICTORIA BARCELONEI LA O COTĂ DE 4.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi