Cotă 4.00 pentru victorie Manchester United cu Stoke!

Cel mai dezechilibrat meci al etapei a  23-a din Anglia Premier League este cel de luni dintre Manchester United și Stoke City (ora 22:00). Echipa gazdă este cotată cu doar 1.22 pentru un eventual succes, dar la această casă de pariuri online poți beneficia de o cotă mărită de 4.00 cu condiția să îți deschizi un cont acum prin intermediul link-urilor din articol.

Deschide cont și pariază pe victorie Manchester United la o cotă mărită de 4.00!

 

Cum pot beneficia de cota specială?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional ”ZFBNAH” 
  3. Plasează un pariu pe victoria ”diavolilor” de la Manchester United cu Stoke de luni 15 ianuarie 2018, ora 22:00.
  • Pariul trebuie să fie single pre-meci de tipul Câștigător meci - 1x2. 
  • Pariul trebuie jucat pe platforma Sportsbook (pariuri sportive). Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 4.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe meciul Manchester United vs Stoke City, și doar pentru o miză maximă de 50 RON. 
  • Doar clientții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită. 

 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă Barcelona se impune, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat pe 50RON, iar ”diavolii roșii” câștigă meciul. Primești înapoi cei 50RON ca fonduri reale, și încasezi alți 150RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 150RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Deschide cont și pariază pe victorie Manchester United la o cotă mărită de 4.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!