Cotă 4.00 pentru victorie Tottenham cu APOEL Nicosia!

Unul dintre cele mai dezechilibrate meciuri ale zilei de miercuri din Liga Campionilor este cel dintre Tottenham și APOEL Nicosia (6 decembrie, ora 21:45). Echipa gazdă are o cotă de doar 1.19 pentru un eventual succes, dar tu poți plasa același pariu la o cotă mărită de 4.00 cu condiția să nu ai deja un cont deschis la această agenție de pariuri sportive! Mai jos îți voi arăta pas cu pas ce ai de făcut.

Deschide cont și pariază pe victorie Tottenham cu APOEL la o cotă mărită de 4.00!

 

CUM POT PARIA PE VICTORIE TOTTENHAM LA O COTĂ DE 4.00?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional ”ZFBN90” 
  3. Plasează un pariu pe victoria celor de la Tottenham în partida de acasă cu APOEL Nicosia de miercuri 6 decembrie 2017, ora 21.45
  • Pariul trebuie să fie single pre-meci de tipul Câștigător meci - 1x2. 
  • Pariul trebuie jucat pe platforma Sportsbook (pariuri sportive). Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 4.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe meciul Tottenham vs APOEL Nicosia, și doar pentru o miză maximă de 50RON. 
  • Doar clientții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită. 

 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă Tottenham se impune, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 50RON pe Tottenham iar aceasta câștigă. Primești înapoi cei 50RON ca fonduri reale, și încasezi alți 150RON ca fonduri suplimentare. Ai de efectuat un rulaj de doar 150RON pe cote de 1.20+ înainte să poți scoate banii. 

Deschide cont și pariază pe victorie Tottenham cu APOEL la o cotă mărită de 4.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi