Cotă 4.00 pentru o victorie a celor de la Real Madrid cu Fuenlabrada!

Marți, 28 noiembrie, cu începere de la ora 22:30, are loc manșa retur din șaisprezecimile de finală ale Cupei Regelui Spaniei dintre Real Madrid și Fuenlabrada. În tur ”galacticii” s-au impus cu 2:0, iar în manșa secundă au o cotă de doar 1.05 pentru un nou succes. Dar tu poți paria pe victoria lor la o cotă mărită de 4.00 cu condiția să nu ai deja cont la această casă de pariuri online! Mai jos îți voi arăta exact ce ai de făcut.

Deschide cont și pariază pe victoria celor de la Real Madrid la o cotă mărită de 4.00!

 

CUM POT BENEFICIA DE COTA MĂRITĂ DE 4.00?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional ”ZFBN84” 
  3. Plasează un pariu pe victoria galacticilor de la Real Madrid în partida cu Fuenlabrada din returul șaisprezecimilor de finală ale Cupei Regelui Spaniei, sezonul 2017 - 2018 (28 noiembrie 2017, ora 22:30).
  • Pariul trebuie să fie single pre-meci de tipul Câștigător meci - 1x2. 
  • Pariul trebuie jucat pe platforma Sportsbook (pariuri sportive). Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 4.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe meciul Real Madrid vs Fuenlabrada, și doar pentru o miză maximă de 50RON. 
  • Doar clientții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită. 

 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă Real Madrid câștigă partida, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat pe 50RON, iar ”galacticii” câștigă. Primești înapoi cei 50RON ca fonduri reale, și încasezi alți 150RON ca fonduri suplimentare. Ai de efectuat un rulaj de doar 150RON pe cote de 1.20+ înainte să poți scoate banii. 

Deschide cont și pariază pe victoria celor de la Real Madrid la o cotă mărită de 4.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!