Cotă 4.00 pentru o calificare a celor de la Real Madrid cu Numancia!

Miercuri 10 ianuarie 2018, cu începere de la ora 22:30, Real Madrid o întâlnește pe Numancia în manșa retur din faza optimilor de finală ale Cupei Regelui Spaniei. În tur ”galacticii” s-au impus cu 3:0, deci aceștia au de îndeplinit o simplă formalitate pentru a accede în următoarea fază a competiției. Cota pentru o calificare a echipei lui Zidane este de doar 1,001, dar tu poți beneficia de o cotă mărită de 4.00 cu condiția să îți deschizi un cont acum la această casă de pariuri online prin intermediul link-urilor din articol. Aceasta este fără îndoială cea mai sigură cotă de 4.00 oferită vreodată de o agenție licențiată, și nici nu este greu să profiți de pe urma ei, deci chiar nu trebuie să ratezi această promoție. Trebuie doar să nu ai deja cont la agenția recomandată. 

Deschide cont și pariază pe calificarea celor de la Real Madrid la o cotă mărită de 4.00!

 

Cum beneficiez de cota specială de 4.00?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând codul promoțional ”ZFBNAD
  3. Plasează un pariu pe calificarea lui Real Madrid în sferturile de finală ale Cupei Regelui Spaniei în detrimentul celor de la Numancia (miercuri 10 ianuarie 2018, ora 22:30). În tur galacticii s-au impus cu 3:0.

 

Termeni și condiții:

  • Pariul trebuie să fie single, pre-meci de tipul : "Să se califice (inclusiv prelungiri şi penalty) - Real Madrid".
  • Pariul trebuie jucat prin intermediul platformei Sportsbook (pariuri sportive). Pariurile plasate pe platforma Betting Exchange nu sunt valabile pentru această ofertă.
  • Pe site va fi afișată cota obișnuită (1.001 în acest moment), dar pariul tău va fi calculat conform cotei mărite de 4.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe Real Madrid vs Numancia și doar pentru o miză maximă de 50RON.
  • Oferta este destinată doar clienților noi!

 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă Real Madrid se califică (mai mult ca sigur), atunci miza va fi returnată, iar profitul obținut în urma pariului va fi creditat sub formă de fonduri suplimentare. Acea sumă va trebui rulată o singură dată (1x) pe cote de minim 1.20 (pariu single, minim 1.20 sau pariu multiplu, cu cel puțin o selecție cu cotă mai mare sau egală cu 1.20) în decurs de maxim 30 zile. Din urma pariurilor plasate din fonduri suplimentare cu scopul îndeplinirii condițiilor de rulaj vei păstra doar profitul, nu și miza!

Exemplu: Pariezi 50 RON pe calificarea galacticilor, iar pariul este câștigător. Primești înapoi miza de 50 RON și încasezi alți 150 RON ca fonduri EXTRA. Trebuie să joci pariuri în valoare de minim 150 RON pe cote de 1.20 sau mai mari înainte de a putea solicita o retragere.

Deschide cont și pariază pe calificarea celor de la Real Madrid la o cotă mărită de 4.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!