Cota 4 în loc de 1.22 pentru victoria lui Manchester United în meciul cu Sunderland

Betfair vine cu o promoție atractivă de Boxing Day pentru partida Manchester United vs Sunderland. De pe urma acesteia pot profita doar persoanele care n-au cont la această casă de pariuri online!

În ce constă promoția?

Deschide cont ACUM la Betfair utilizând codul ”ZSKM79”. Apoi efectuează un depozit și plasează un pariu pe victoria lui Manchester United în secţiunea Sportsbook. În locul cotei obișnuite de 1.22 vei primi o cotă mărită de 4.00! Dacă pariul este câștigător, vei primi în balanța contului suma calculată la cota normală, iar diferența este plătită ca bonus. Dacă pariul este pierzător, vei primi înapoi integral suma pariată sub formă de bonus. Ia în considerare faptul că pentru această promoție se califică o miză maximă de 50RON!

Scenarii posibile:
Pariezi 50RON pe victorie Manchester United. Există următoarele două scenarii:

  • Manchester United câștigă - primești 61 RON ca fonduri normale și 139 RON ca bani bonus.
  • Manchester United nu câștigă - primești înapoi cei 50RON pariați sub formă de bonus

Condiții de rulaj bonus

Bonusul (indiferent că este primit în urma unui pariu câștigător sau a unui pariu pierzător) trebuie rulat o singură dată pe cote de minim 1.20 în decurs de maxim 90 de zile de la creditate! Da, ai auzit bine, este suficient un rulaj minim, o singură dată pe cote de 1.20 sau mai mari! Acest lucru face ca promoția să fie cu adevărat atractivă, bonusul fiind foarte ușor de deblocat. Ar mai trebui spus că dacă aplici pentru această ofertă nu vei mai putea primi bonusul obișnuit de 50% în limita a 450RON!

Pariază acum pe Manchester United la o cotă de 4!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!