Cotă 4.00 în loc de 1.01 pentru un gol marcat de Manchester City cu West Ham!

Promoția săptămânii vine de la această casă de pariuri onlinecare oferă o cotă de 4.00 pentru minim un gol marcat de Manchester City în partida de acasă cu West Ham United din cadrul etapei a 15-a din Premier League (duminică 3 decembrie 2017, ora 18:00). City a fost o adevărată mașină de marcat goluri în acest sezon, înscriind de 44 de ori în 14 partide! De partea cealaltă ”ciocanarii” au cea mai slabă defensivă din campionat, cu 30 de goluri încasate. Așa că putem înțelege de ce cota normală pentru ”Manchester City marchează” este de doar 1.01, motiv pentru care nu ar trebui să ratezi această super ofertă.Aceasta este disponibilă doar pentru pariorii care își deschid un cont acum prin intermediul link-urilor din articol!

Deschide cont și pariază pe minim un gol marcat de Manchester City cu West Ham la o cotă de 4.00!

 

CUM PROFIT DE PE URMA ACESTEI OFERTE?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând codul promoțional ”ZFBN87
  3. Plasează un pariu de 50RON pe minim un gol al celor de la Manchester City în partida cu West Ham de duminică 3 decembrie 2017, ora 18:00.
     

Termeni și condiții:

  • Pariul trebuie să fie single, pre-meci de tipul Echipa care marchează – Manchester City.
  • Pariul trebuie jucat prin intermediul platformei Sportsbook (pariuri sportive). Pariurile plasate pe platforma Betting Exchange nu sunt valabile pentru această ofertă.
  • Pe site va fi afișată cota obișnuită (1.01 în acest moment), dar pariul tău va fi calculat conform cotei mărite de 4.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe Manchester City vs West Ham, și doar pentru o miză maximă de 50RON.
  • Oferta este destinată doar clienților noi!

 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă Manchester City punctează cel puțin o dată, atunci miza va fi returnată, iar profitul obținut în urma pariului va fi creditat sub formă de fonduri suplimentare. Acea sumă va trebui rulată o singură dată (1x) pe cote de minim 1.20 în decurs de maxim 30 zile. Din urma pariurilor plasate din fonduri suplimentare cu scopul îndeplinirii condițiilor de rulaj vei păstra doar profitul, nu și miza!

Exemplu: Pariezi 50 RON pe ”City marchează”, iar pariul este câștigător. Primești înapoi miza de 50 RON și încasezi alți 150 RON ca fonduri EXTRA. Trebuie să joci pariuri în valoare de minim 150 RON pe cote de 1.20 sau mai mari înainte de a putea solicita o retragere.

Deschide cont și pariază pe minim un gol marcat de Manchester City cu West Ham la o cotă de 4.00!

 

Aceeași casă de pariuri online are alte două oferte similare în weekend-ul 2-3 decembrie (poți aplica pentru o singură ofertă de bun venit):

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!