Cotă 4.00 pentru minim un gol marcat de Barcelona în partida cu Murcia!

Barcelona este ca și calificată în optimile de finală ale Cupei Regelui Spaniei după victoria cu 3:0 din deplasarea cu Murcia. Chiar și așa, pare greu de crezut că echipa catalană nu va puncta măcar o dată în returul de miercuri, 29 noiembrie 2017 (ora 20:30). De fapt cota pentru un pronosticul ”Barcelona marchează” este de doar 1.01, deci vorbim de un pariu aparent foarte sigur. 

De ce îți spun asta? Pentru că tu poți plasa același pariu la o cotă mărită de 4.00! Deci îți poți mări de patru ori suma investită. Care e faza? Una singură - oferta este valabilă doar pentru pariorii care nu au încă cont la această casă de pariuri online, dar își deschid unul acum prin link-urile noastre din articol. Mai jos poți citi regulamentul complet al promoției!

Deschide cont și pariază pe minim un gol al Barcelonei cu Murcia la o cotă mărită de 4.00!

 

CUM PARIEZ PE VICTORIA CATALANILOR LA O COTĂ DE 4.00?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând codul promoțional ”ZFBN85
  3. Plasează un pariu de 50RON pe minim un gol al Barcelonei în partida cu Murcia de miercuri 29 noiembrie 2017, ora 20:30.
     

Termeni și condiții:

  • Pariul trebuie să fie single, pre-meci de tipul Echipa care marchează – Barcelona.
  • Pariul trebuie jucat prin intermediul platformei Sportsbook (pariuri sportive). Pariurile plasate pe platforma Betting Exchange nu sunt valabile pentru această ofertă.
  • Pe site va fi afișată cota obișnuită (1.01 în acest moment), dar pariul tău va fi calculat conform cotei mărite de 4.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe Barcelona vs Murcia, și doar pentru o miză maximă de 50RON.
  • Oferta este destinată doar clienților noi!

 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă Barcelona punctează cel puțin o dată, atunci miza va fi returnată, iar profitul obținut în urma pariului va fi creditat sub formă de fonduri suplimentare. Acea sumă va trebui rulată o singură dată (1x) pe cote de minim 1.20 în decurs de maxim 30 zile. Din urma pariurilor plasate din fonduri suplimentare cu scopul îndeplinirii condițiilor de rulaj vei păstra doar profitul, nu și miza!

Exemplu: Pariezi 50 RON pe ”Barcelona marchează”, iar pariul este câștigător. Primești înapoi miza de 50 RON și încasezi alți 150 RON ca fonduri EXTRA. Trebuie să joci pariuri în valoare de minim 150 RON pe cote de 1.20 sau mai mari înainte de a putea solicita o retragere.

Deschide cont și pariază pe minim un gol al Barcelonei cu Murcia la o cotă mărită de 4.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!