Cotă de 4.00 pentru o victorie a Barcelonei cu Eibar!

În această seară cu începere de la ora 23:00 Camp Nou găzduiește Barcelona vs Eibar, partidă care contează pentru etapa a 5-a din Spania La Liga. Așa cum era de așteptat, echipa gazdă este favorită certă, aceasta având o cotă de doar 1.11 pentru un eventual succes. Dar am dat de o promoție conform căreia pentru același pariu poți beneficia de o cotă mărită de 4.00! Sună prea bine ca să fie adevărat? Nu, este cât se poate de real, singura ”problemă” fiind aceea că oferta este destinată doar pariorilor care nu au încă un cont la această agenție de pariuri sportive. În rest termenii atașați sunt mai mult decât lejeri, așa cum vei putea vedea mai jos.

Deschide cont și pariază pe victoria Barcelonei cu Eibar la o cotă mărită de 4.00!


CUM BENEFICIEZ DE COTA MĂRITĂ DE 4.00?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând codul promoțional ”ZFBN49
  3. Plasează un pariu pe victoria Barcelonei în meciul cu Eibar de marți19 septembrie 2017, ora 23:00.

 

Termeni și condiții:

  • Pariul trebuie să fie single, pre-meci de tipul Rezultat final – Barcelona.
  • Pariul trebuie jucat prin intermediul platformei Sportsbook (pariuri sportive). Pariurile plasate pe platforma Betting Exchange nu sunt valabile pentru această ofertă.
  • Pe site va fi afișată cota normală, dar pariul tău va fi calculat conform cotei mărite de 4.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe Barcelona vs Eibar și doar pentru o miză maximă de 50RON.
  • Oferta este destinată doar clienților noi!

 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă Barcelona se impune, atunci miza îți va fi returnată, iar profitul obținut în urma pariului va fi creditat sub formă de fonduri EXTRA. Acea sumă va trebui rulată o singură dată (1x) pe cote de minim 1.20 (pariu single, minim 1.20 sau pariu multiplu, cu cel puțin o selecție cu cotă mai mare sau egală cu 1.20) în decurs de maxim 30 zile.

Exemplu: Pariezi 50 RON pe victoria Barcelonei, iar catalanii câștigă meciul. Primești înapoi miza de 50 RON și încasezi alți 150 RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare de minim 150 RON pe cote de 1.20 sau mai mari și apoi poți retrage banii, fără alte condiții. Foarte tare, nu?

Deschide cont și pariază pe victoria Barcelonei în partida cu Getafe la o cotă mărită de 4.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi