Cotă 4.00 pentru o victorie a Barcelonei cu Deportivo La Coruna!

Duminică 17 decembrie 2017, cu începere de la ora 21:45, Barcelona primește vizita celor de la Deportivo  într-un meci ce contează pentru etapa a 16-a din Spania La Liga. Echipa catalană are o cotă normală de doar 1.06 pentru un eventual succes, dar tu poți plasa același pariu la o cotă mărită de 4.00! Trebuie doar să deschizi un cont la această casă de pariuri online prin intermediul link-urilor speciale din articol, și să urmezi indicațiile de mai jos.  

Deschide cont și pariază pe victoria Barcelonei cu Deportivo la o cotă mărită de 4.00!

 

CUM PARIEZ PE VICTORIA CATALANILOR LA O COTĂ DE 4.00?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând codul promoțional ”ZFBN96
  3. Plasează un pariu pe victoria Barcelonei în partida de acasă cu Deportivo La Coruna (duminică 17 decembrie 2017, ora 21:45)

 

Termeni și condiții:

  • Pariul trebuie să fie single, pre-meci de tipul Rezultat final – Barcelona.
  • Pariul trebuie jucat prin intermediul platformei Sportsbook (pariuri sportive). Pariurile plasate pe platforma Betting Exchange nu sunt valabile pentru această ofertă.
  • Pe site va fi afișată cota obișnuită (1.06 în acest moment), dar pariul tău va fi calculat conform cotei mărite de 4.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe Barcelona vs Deportivo și doar pentru o miză maximă de 50RON.
  • Oferta este destinată doar clienților noi!

 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă Barcelona se impune, atunci miza va fi returnată, iar profitul obținut în urma pariului va fi creditat sub formă de fonduri suplimentare. Acea sumă va trebui rulată o singură dată (1x) pe cote de minim 1.20 (pariu single, minim 1.20 sau pariu multiplu, cu cel puțin o selecție cu cotă mai mare sau egală cu 1.20) în decurs de maxim 30 zile. Din urma pariurilor plasate din fonduri suplimentare cu scopul îndeplinirii condițiilor de rulaj vei păstra doar profitul, nu și miza!

Exemplu: Pariezi 50 RON pe victoria Barcelonei, iar catalanii se impun. Primești înapoi miza de 50 RON și încasezi alți 150 RON ca fonduri EXTRA. Trebuie să joci pariuri în valoare de minim 150 RON pe cote de 1.20 sau mai mari înainte de a putea solicita o retragere.

Deschide cont și pariază pe victoria Barcelonei cu Deportivo la o cotă mărită de 4.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi