Cotă 30.00 pentru victoria lui FC Barcelona contra lui Villarreal

După ce a remizat 2-2 cu Real Madrid jucând o repriză în inferioritate numerică, FC Barcelona ar trebui să câștige meciul cu Villarreal de pe 9 mai (ora 21:00). „Submarinul galben” are un atac foarte slab în meciurile jucate în deplasare, reușind doar 17 goluri în 17 partide. De partea cealaltă, catalanii au una dintre cele mai bune defensive pe teren propriu, cu numai 0.58 de goluri primite pe meci în acest sezon de LaLiga. La această casă de pariuri online poți beneficia de o cotă mărită de 30.00 pentru victoria gazdelor, în locul celei normale de 1.36. Tot ce trebuie să faci este să îți deschizi cont acum prin intermediul link-urilor din acest articol.

Deschide cont și pariază pe victoria lui FC Barcelona la o super cotă de 30.00!

Cum pot beneficia de cota specială?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional „ZFBNDC” 
  3. Plasează un pariu pe victoria lui FC Barcelona contra lui Villarreal în meciul de miercuri, 9 mai 2018, ora 21:00.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă echipa gazdă învinge, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat pe 5RON, iar „Barca” se impune. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 145RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 145RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Ce trebuie să mai știu despre promoție?

  • Pariul trebuie să fie single pre-meci.
  • Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa „1X2”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 30.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria lui FC Barcelona și doar pentru o miză maximă de 5RON.
  • Doar clienții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită.

Deschide cont și pariază pe victoria lui FC Barcelona la o super cotă de 30.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi