Cota 30.00 pentru un succes al lui FC Barcelona pe terenul lui Levante

FC Barcelona merge pe terenul lui Levante pentru a bifa al 28-lea succes în acest sezon de LaLiga. Pe 13 mai, de la ora 21:45, se vor afla față în față echipa de pe locul 16 și campioana incontestabilă a Spaniei. Levante este pe locul al 17-lea în clasamentul meciurilor disputate pe teren propriu, în timp ce Barcelona este pe primul loc în ierarhia meciurilor jucate în deplasare, cu 12 victorii din 18 posibile. Această casă de pariuri online are o promoție prin care oferă o super cotă de 30.00 pentru un pariu pe victoria catalanilor. Cota reală pentru o asemenea selecție este 1.33. Ca să poți paria pe cota mărită, trebuie doar să îți deschizi cont acum prin intermediul link-urilor din acest articol.

Deschide cont și pariază pe victoria lui FC Barcelona la o super cotă de 30.00!

Cum pot beneficia de cota specială?

  • Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  • Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional „ZFBNDD” 
  • Plasează un pariu pe victoria Barcelonei contra lui Levante în meciul de duminică, 13 mai 2018, ora 21:45.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă echipa oaspete învinge, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victorie FC Barcelona, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5 RON ca fonduri reale și încasezi alți 145 RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 145 RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Ce trebuie să mai știu despre promoție?

  • Pariul trebuie să fie single pre-meci.
  • Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa „1X2”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 30.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria lui FC Barcelona și doar pentru o miză maximă de 5 RON.
  • Doar clienții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită.

Deschide cont și pariază pe victoria lui FC Barcelona la o super cotă de 30.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!