Cota 30.00 pentru minim un gol marcat în Supercupa Europei!

Real Madrid sau Atletico Madrid, cine va câștiga Supercupa Europei? Marele meci este pe 15 august, de la ora 22:00, la Tallinn. Statistica indică faptul că un pariu cu probabilitate foarte mare de câștig este „peste 0.5 goluri”: în 9 din ultimele 10 confruntări dintre cele două echipe s-a înscris minim un gol. Poți paria pe această selecție la o cotă mărită de 30.00, în locul celei reale de 1.11, dacă îți deschizi cont la această casă de pariuri online prin intermediul link-urilor speciale din articol. În limbajul pariorilor, „sunt bani pe jos”!

Deschide cont și pariază pe minim un gol marcat în Supercupa Europei la o cotă mărită de 30.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială de 30.00?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNFF” 
 3. Plasează un pariu pe selecția „peste 0.5 goluri” în meciul Real Madrid vs Atletico Madrid, de miercuri, 15 august, ora 22:00.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe minim un gol marcat în meci, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5 RON ca fonduri reale și încasezi alți 145 RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 145 RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Termeni și condiții cotă mărită Real Madrid vs Atletico Madrid

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „peste 0.5 goluri”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 30.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe selecția „peste 0.5 goluri” în Real Madrid vs Atletico Madrid și doar pentru o miză maximă de 5 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal. 
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe minim un gol marcat în Supercupa Europei la o cotă mărită de 30.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!