Cotă 30.00 pentru minim un gol în Argentina vs Croația!

Argentina a obținut doar o remiză în meciul de debut de la Cupa Mondială disputat în compania Islandei, scor 1:1, și speră să aibă o evoluție mai bună în jocul viitor. Joi, cu începere de la ora 21:00, o așteaptă un nou meci greu, de data aceasta cu Croația care a reușit să învingă pe Nigeria cu 2:0. Specialiștii se așteaptă la o partidă cu goluri, motiv pentru care cota pentru minim o reușită în meci este de doar 1.08. Dar tu poți plasa același pariu la o cotă mărită de 30.00 dacă deschizi un cont acum la această agenție de pariuri sportive prin intermediul link-urilor speciale din articol!

Deschide cont și pariază pe minim un gol în Argentina vs Croația la o cotă de 30.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile


Cum pot paria pe cota specială de35.00?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNEA” 
 3. Plasează un pariu de 5RON pe ”over 0.5 goluri” în Argentina vs Croația, meci care are loc joi 21 iunie, cu începere de la ora 21:00.


Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON premeci pe minim un gol în meci, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5 RON ca fonduri reale și încasezi alți 145 RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 145 RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.


Termeni și condiții cotă mărită Argentina vs Croația

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe pe selecția ”peste 0.5 goluri”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 30.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe ”over 0.5 goluri” în Argentina vs Croația, și doar pentru o miză maximă de 5 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal. 
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe minim un gol în Argentina vs Croația la o cotă de 30.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!