Cota 25.00 pentru victorie FCSB contra lui CS U Craiova!

A doua zi de Paște aduce un regal fotbalistic în Liga I: FCSB vs CS U Craiova (9 aprilie, ora 20:45). Echipa antrenată de Nicolae Dică poate profita de faptul că oltenii nu joacă foarte bine în deplasare. Cele trei puncte sunt foarte importante în lupta pentru titlu, CFR având un meci teoretic ușor în această etapă, contra Astrei Giurgiu. Această casă de pariuri online are o promoție de senzație pentru meciul de pe Arena Națională, oferind cota 25.00 pentru victoria „roș-albaștrilor”. Ca să beneficiezi de ea, trebuie doar să îți deschizi un cont acum prin intermediul link-urilor din acest articol.

Deschide cont și pariază pe victoria lui FCSB la o cotă mărită de 25.00!

Cum pot beneficia de cota specială?

  • Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  • Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional „ZFBNBY” 
  • Plasează un pariu pe victoria lui FCSB în meciul cu CS U Craiova de luni, 9 aprilie 2018, ora 20:45.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă FCSB se impune, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat pe 5RON, iar „roș-albaștrii” câștigă. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 120RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 120RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Ce trebuie să mai știu despre promoție?

  • Pariul trebuie să fie single pre-meci.
  • Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa Rezultat Final (rezultatul în cele 90 de minute). Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 25.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria lui FCSB și doar pentru o miză maximă de 5RON.  
  • Doar clienții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită.

Deschide cont și pariază pe victoria lui FCSB la o cotă mărită de 25.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!